Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Χυδαιότητα και fake news» απαντά η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ, για τους «επιβάτες κομπάρσους» του Intercity Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Ακόμα μία πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για «θλιβερή προπαγάνδα με ”κομπάρσους” επιβάτες στελέχη της ΝΔ», που μίλησαν στις κάμερες για την επανέναρξη του δρομολογίου Αθήνα-Θεσσαλονίκη, σχεδόν ένα μήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ένας από τους επιβάτες του τρένου ήταν ο Λευτέρης Μωυσιάδης, συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ, ο οποίος σε ανάρτησή του απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα και fake news», ενώ τόνισε: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν έδωσα κομματικά διαπιστευτήρια πριν ταξιδέψω για ακόμη μια φορά με το τραίνο για Κατερίνη».

Στις ράγες ξανά το Intercity από Αθήνα για Θεσσαλονίκη -Στο πρώτο βαγόνι ο Γεραπετρίτης, δείτε βίντεο

Έφυγε το πρώτο τρένο για Χαλκίδα, ξεκίνησε ο προαστιακός -Στις ράγες ξανά οι συρμοί [βίντεο]

Μάλιστα, ο κ. Μωυσιάδης δημοσίευσε τόσο το σημερινό του εισιτήριο όσο και ένα παλαιότερο, τονίζοντας πως συχνά χρησιμοποιεί το τρένο ώστε να μεταβεί στην Κατερίνη, τον τόπο καταγωγής του.

Δείτε την ανάρτηση του Λευτέρη Μωυσιάδη

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου

«Ντροπή για τη θλιβερή προπαγάνδα με ”κομπάρσους” επιβάτες στελέχη της ΝΔ. Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας.

Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με ”επιβάτες” που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή, που εξοργίζουν τους πολίτες.

Δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί τη συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο. Ντροπή.

Το αίσθημα ασφάλειας απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.


Πηγή