Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Χώρισαν μετά από έναν χρόνο σχέσης ο Fernando Alonso και η Αυστριακή δημοσιογράφος Άντρεα Σλάγκερ -Η κοινή τους ανακοίνωση

Τίτλους τέλους αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους ο οδηγός της F1 Fernando Alonso και η σύντροφός του, Άντρεα Σλάγκερ, με τον χωρισμό να φαίνεται πως είναι φιλικός.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με κοινή τους δήλωση: «Θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η σχέση μας ως ζευγάρι έχει τελειώσει. Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε έναν φανταστικό χρόνο μαζί και αυτό θα συνεχιστεί, αλλά με μια διαφορετική μορφή αγάπης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φιλικός ο χωρισμός -Η κοινή ανακοίνωση από Fernando Alonso και Αντρέα Σλάγκερ

Κρίνοντας από τα λόγια τους, όπως σημειώνει το ισπανικό περιοδικό Hola, ο χωρισμός ήταν φιλικός.

«Όπως πιθανότατα έχετε δει, συνεχίσαμε να δουλεύουμε εντός και εκτός πίστας σε διάφορα projects μαζί κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με βαθύτατη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον», ανέφεραν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οδηγός της F1 και η Αυστριακή δημοσιογράφος άρχισαν να βγαίνουν πριν από έναν χρόνο. Η επίσημη παρουσίασή τους ως ζευγάρι έγινε τον Μάιο του 2022, όταν περπάτησαν χέρι-χέρι στα paddocks του Miami International Raceway, με αφορμή το Grand Prix της Formula 1 στην αμερικανική πόλη. Αργότερα, τον Αύγουστο, εθεάθησαν να απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη Μύκονο.

Σε αυτούς τους μήνες της σχέσης τους έχουν γυρίσει τον κόσμο και έχουν μοιραστεί γλυκά αφιερώματα ο ένας στον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στις 5 Μαρτίου, όταν ο Fernando Alonso γιόρτασε την τρίτη θέση στο Grand Prix του Μπαχρέιν, αγκαλιάζοντας τη σύντροφό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κλείνοντας τη σημερινή τους κοινή ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram, το πρώην ζευγάρι έγραψε: «Σκεφτήκαμε ότι ήταν σωστό να το μοιραστούμε αυτό, καθώς ήσασταν πάντα εκεί για εμάς. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Fer & Andrea».


Πηγή