Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Ψαριανός: «Αλήτες» οι καθηγητές που πανηγύριζαν για την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων -ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνεί η ΝΔ;

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος αποκάλεσε «καθάρματα» καθηγητές που «πανηγύρισαν επειδή χάκερς έριξαν» την Τράπεζα Θεμάτων.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι «ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς.

Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων.

Τους αποκάλεσε «καθάρματα», «σκουλήκια», «αλήτες» και «αρχιμαφιόζους», όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες.

Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται.

Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού χρόνια τώρα οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων, αποκάλεσε ορισμένους καθηγητές «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια» και «αλήτες».

«Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.


Πηγή