Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ως ενήλικοι θα δικαστούν οι έφηβοι δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή των Carverton

Ως ενήλικοι θα δικαστούν οι έφηβοι δράστες της δολοφονίας του τραγουδιστή των Carverton

Μια συμμορία εφήβων με όπλα και ένα 12χρονο κορίτσι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο, καθώς φέρεται να λήστεψαν και να σκότωσαν έναν ανερχόμενο αστέρα της μουσικής κάντρι στην πόλη Νάσβιλ των ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι ως δολοφόνοι προσέγγισαν τον 24 Kyle Yorlets, τραγουδιστή του συγκροτήματος Carverton, πίσω από το σπίτι του και άνοιξαν πυρ όταν εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι ύποπτοι ταυτοποιήθηκαν ως ο 15χρονος Diamond Lewis, ο 14χρονος Roniyah McKnight, ο 16χρονος Decorrius Wright, καθώς και η 12χρονη και ένα 13χρονο αγόρι, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα λόγω της ηλικίας τους.

Όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα, οι δικαστικές Αρχές σκοπεύουν να τους δικάσουν ως ενήλικες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα ήταν τυχαίος στόχος.

«Είναι ένα απολύτως αθώο θύμα» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος προσέθεσε: «Κανένας από τους πέντε συλληφθέντες δεν είναι άγνωστος στις Αρχές».

Οι αστυνομικού αναζητούσαν τη 12χρονη που το είχε σκάσει από το σπίτι της από την Τρίτη το πρωί. Σύντομα ανακάλυψαν αναρτήσεις στο Snapchat που έδειχναν το κορίτσι σε ένα αυτοκίνητο «με άλλους νεαρούς με όπλα».

Οι φερόμενοι δράστες είχαν κλέψει ένα φορτηγάκι και οδηγώντας, κατέληξαν κατά τύχη πίσω από το σπίτι του Yorlet. Εκεί τον είδαν και πήραν το πορτοφόλι του. Αλλά αρνήθηκε να τους δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν.

Ο τραυματισμένος μουσικός κατάφερε να μπει στο σπίτι, όπου τον εντόπισε ένας συγκάτοικός του μία ώρα αργότερα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δράστες συνελήφθησαν σε ένα πολυκατάστημα στο Νάσβιλ και οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ενός ένα γεμάτο πιστόλι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή