Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η «Annie» στο Ακροπόλ

Η «Annie» στο Ακροπόλ

Το αγαπημένο μιούζικαλ ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι με Παύλο Χαϊκάλη, Άννα Παναγιωτοπούλου και Βίκυ Καγιά

Έπειτα από την περσινή του επιτυχία, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 50.000 θεατές, το μιούζικαλ «Αnnie», επαναλαμβάνεται φέτος από τις 14 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακροπόλ, με ανανεωμένη διανομή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Μια τρυφερή ιστορία, γεμάτη μελωδίες και τραγούδια που συγκίνησε και συγκινεί εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα εκδοχή του δημοφιλούς οικογενειακού μιούζικαλ, θα ερμηνεύσουν ο Παύλος Χαϊκάλης και η Άννα Παναγιωτοπούλου μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη, τη Βίκυ Καγιά, καθώς και την ηθοποιό αλλά και χορογράφο της παράστασης Άννα Αθανασιάδη. Tον απαιτητικό ρόλο της μικρής Αnnie θα αποδώσουν φέτος οι Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη, οι οποίες μαζί με τις υπόλοιπες μικρές πρωταγωνίστριες, μια πολυμελή ζωντανή ορχήστρα κι ένα σύνολο ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών θα δώσουν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδας Μαρσέλλου το δικό τους στίγμα στο «απόλυτο παραμύθι αγάπης».

«Τα νέα πρόσωπα πατούν πάνω στη δοκιμασμένη περσινή σκηνοθετική συνταγή, ανανεώνουν όμως με το δικό τους υποκριτικό ύφος και το προσωπικό του στιλ ο καθένας τη φετινή παράσταση», αναφέρει η Θέμις Μαρσέλλου δηλώνοντας περήφανη για το έργο που πληροί τις προδιαγραφές μίας μεγάλης παραγωγής.

Το μιούζικαλ «Αnnie», ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ το 1977 και από τότε δεν έχει σταματήσει να παίζεται σε διάφορα θέατρα του κόσμου. Μεταφέρθηκε με απόλυτη επιτυχία στον κινηματογράφο το 1982 από τον Τζον Χιούστον και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη το 2014, με την Κάμερον Ντίαζ και την 9χρονη Κουβενζανέ Γουόλις που προτάθηκε για Όσκαρ (για τη συμμετοχή της στην ταινία «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου») στον ομώνυμο ρόλο.

Έχει αποσπάσει 7 βραβεία ΤΟΝΥ και 6 βραβεία κριτικών (Drama Desk Award), ανάμεσα στα οποία και το «Tony Award for Best Musical». Μάλιστα, δύο από τα τραγούδια του, το «Tomorrow» και το «Hard-Knock Life», θεωρούνται από τα πιο δημοφιλή τραγούδια μιούζικαλ, όλων των εποχών.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr