Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Εκσυγχρονισμός πληροφοριακών συστημάτων με το Office 365

Εκσυγχρονισμός πληροφοριακών συστημάτων με το Office 365

Η λύση που επέλεξε η Coca-Cola HBC σε συνεργασία με τη Microsoft

Η Coca-Cola Hellenic Bottling Company (Coca-Cola HBC), μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιάλωσης και πώλησης προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως με 37.000 εργαζομένους, επέλεξε λύσεις παραγωγικότητας της Microsoft, υιοθετώντας την πλατφόρμα Office 365, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών της συστημάτων στις 28 χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Στόχος της Coca-Cola HBC ήταν η ριζική ανανέωση των υπηρεσιών συνεργασίας και επικοινωνίας, προκειμένου να υποστηριχθούν αποτελεσματικότερα οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της.

Οι παράγοντες που οδήγησαν την εταιρία στην αναζήτηση νέων λύσεων παραγωγικότητας ήταν η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος συνεργασίας και επικοινωνίας στους εργαζόμενους μέσα από μια ενιαία πλατφόρμα, η αποτελεσματικότερη υποστήριξη των αναγκών για mobility, η αξιοποίηση νέων δυνατοτήτων μέσω του Cloud, καθώς και η μείωση του συνολικού κόστους χρήσης (TCO). Με κριτήριο τις ανάγκες της εταιρίας, το Office 365 της Microsoft αξιολογήθηκε ως η καταλληλότερη επιλογή.

Η διαδικασία υλοποίησης βρίσκεται ήδη στο στάδιο του σχεδιασμού, και προβλέπει τη μετάβαση του συνόλου των χρηστών στο Office 365. H συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τα δύο μέρη, αφού ισχυροποιούνται οι στρατηγικοί δεσμοί των δύο εταιρειών, και υλοποιείται ένα καθοριστικής σημασίας έργο.

Ο κ. Σπύρος Βελώνιας, διευθυντής πωλήσεων μεγάλων πελατών και συνεργατών της Microsoft Hellas, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες, η Coca-Cola Hellenic Bottling Company, επέλεξε τη Microsoft για την αναβάθμιση των υπηρεσιών παραγωγικότητας και συνεργασίας που προσφέρει στους εργαζομένους της. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και υπηρεσίες στις 28 χώρες δραστηριοποίησης της Coca-Cola HBC, συμβάλλοντας δυναμικά στη σταθερά αυξανόμενη ανάπτυξη των προϊόντων της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πλατφόρμα Office 365 θα ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες της Coca-Cola HBC, αφού, όπως έχει αποδειχθεί, οι υπηρεσίες της Microsoft είναι ικανές να καλύψουν την πλειονότητα των αναγκών μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών, με απώτερο σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητάς τους»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Office 365 για επιχειρήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σουίτας.