Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ένα ξεχωριστό Windows tablet

Ένα ξεχωριστό Windows tablet

Με το Βitmore WTab801 θα λατρέψετε ακόμη περισσότερο την τεχνολογία

Αν πριν μερικά χρόνια, σας έλεγε κάποιος ότι θα μπορείτε να έχετε στην τσάντα σας μία συσκευή πολύ ελαφρύτερη από μισό κιλό, που θα σας επέτρεπε να σερφάρετε, να βλέπετε τα e-mail σας, να παίζετε παιχνίδια, που θα χωράει όλα τα βιβλία και τις σημειώσεις σας και συγχρόνως θα μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για να μιλάτε μέσω Skype, να επεξεργάζεστε τις εργασίες και τις παρουσιάσεις σας, ακριβώς όπως και στον υπολογιστή σας, και όλα αυτά με λιγότερα από 160 ευρώ, τότε σίγουρα θα πιστεύατε ότι πρόκειται για κάποιο φανταστικό δημιούργημα, ενός πολύ αισιόδοξου και προχωρημένου νου.

Σήμερα, το νέο tablet Bitmore WTab801, αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Microsoft με την Info Quest Technologies, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, προσφέρει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα.

Αν θέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά -σχολική, φοιτητική, εργασιακή- με περισσότερη έμπνευση, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, αλλά και διασκέδαση, το νέο αυτό tablet αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση.

To WTab801 είναι πολύ κομψό & ελαφρύ -μόλις 375 γρ.- με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, για να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα σε κάθε τσάντα, σχολική ή φοιτητική, γυναικεία ή αντρική, αλλά και να λειτουργεί πολλές ώρες, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς φόρτιση.

Η 8 ιντσών οθόνη τεχνολογίας IPS, πολλαπλής αφής και ανάλυσης 1280×800, έχει το ιδανικό μέγεθος για να μπορείτε να εργάζεστε άνετα, αλλά και να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο με μεγάλη ευκρίνεια από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ η Info Quest Technologies αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και τεχνική υποστήριξη της συσκευής.

Αυτό που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή στο Wtab801, είναι το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, με τον ίδιο εύκολο τρόπο, σαν να βρίσκεστε στον υπολογιστή στο γραφείο ή στο σπίτι σας, καθώς η επιφάνεια εργασίας των Windows 8.1 με τους γνώριμους φακέλους και εικονίδια και η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς οι ίδιες, χωρίς να απαιτείται ο παραμικρός χρόνος προσαρμογής.

Μαζί με το tablet, σας παρέχεται εντελώς δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access & Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας και παραγωγικότητας, αφού μπορείτε να ανταλλάσσετε αρχεία με τον υπολογιστή σας με απλή διαδικασία. Επιπλέον, ο 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive, που επίσης διατίθεται δωρεάν θα σας φανεί χρήσιμος για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, φωτογραφιών και video, ενώ παίρνετε και 60 λεπτά Skype world δωρεάν το μήνα για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες. Και βέβαια έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές στο Windows Store, για να διαλέξετε ό,τι σας αρέσει ή σας είναι χρήσιμο.

Τα ενδιαφέροντα πράγματα με το WTab801 δεν σταματούν εδώ. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Atom της Intel που φτάνει έως 1,83GHz, συνοδευόμενος από μνήμη RAM 1GB και τα ενσωματωμένα γραφικά Intel HD Graphics. Ο συνδυασμός αυτός σας προσφέρει όλη την απαραίτητη ισχύ για να τρέχουν οι εφαρμογές σας απολύτως ομαλά, χωρίς καθυστερήσεις όταν εργάζεστε με αρχεία του Office, σερφάρετε στο Web, παρακολουθείτε βίντεο ή παίζετε παιχνίδια.

Η συσκευή διαθέτει υπεραρκετό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB, αλλά και υποδοχή για κάρτες micro SD, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη για να τον επεκτείνετε σε 64GB. Για την ασύρματη σύνδεση με το internet και άλλες συσκευές, το WTab801 διαθέτει Wi-Fi και Bluetooth αντίστοιχα, ενώ για τη σύνδεσή του με την τηλεόραση ή τον projector υπάρχει μία έξοδος HDMI. Διαθέτει, επίσης, θύρα USB για να συνδέσετε πληκτρολόγιο, ποντίκι και άλλες συσκευές ώστε να κάνετε τη χρήση του ακόμα πιο εύκολη, όταν π.χ. γράφετε ένα κείμενο στο Word. Για τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο και τις βιντεοκλήσεις μέσω Skype, το WTab801 διαθέτει αντίστοιχα μία κάμερα ανάλυσης 2MP στο πίσω μέρος και μία ανάλυσης VGA εμπρός.

To νέο Βitmore WTab801, μπορείτε να το αποκτήσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στα καταστήματα Kωτσόβολος, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στα 159 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, αλλά και όλα τα Bitmore tablets, μπορείτε να βρείτε στοwww.bitmore.gr.