Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το facebook «κατέβασε» φωτογραφία μητέρας που θήλαζε και προκάλεσε σάλο

Το facebook «κατέβασε» φωτογραφία μητέρας που θήλαζε και προκάλεσε σάλο

Αφότου χρήστης τη χαρακτήρισε «προσβλητική» – Δείτε τη

Το διαδίκτυο πήρε… φωτιά. Η αρχή έγινε όταν το facebook αποφάσισε να αφαιρέσει μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια γυναίκα να θηλάζει για πρώτη φορά το μωρό της.

Η Έμα Μποντ πόσταρε την εικόνα με την ούτε ενός μηνός κορούλα της Καρίν. Ένας χρήστης όμως την χαρακτήρισε «προσβλητική» θεωρώντας ότι δεν ακολουθούσε τους κανόνες του social media περί γύμνιας, κοινώς ότι ήταν… προκλητική. Κι όλα αυτά, την ώρα που ουκ ολίγοι χρήστες και δη νέοι «ανεβάζουν» διάφορες φωτογραφίες που μόνο σεμνές δεν μπορεί να τις αποκαλέσει κάποιος, καθώς ορισμένες φορές φορούν μόνο τα… απαραίτητα και αν.

Ο εν λόγω χρήστης έκανε καταγγελία στο facebook και έτσι το τελευταίο αποφάσισε σήμερα να «κατεβάσει» τη φωτογραφία και να τη σβήσει και από όσες κοινοποιήσεις της έγιναν. Λίγο προτού σβηστεί η φωτογραφία είχε γίνει viral, αποσπώντας 166.000 like και έχοντας κοινοποιηθεί 22.000 φορές, καθώς πολλές μητέρες τη βρήκαν συγκινητική και γλυκιά. Κι όμως οι υπεύθυνοι του facebook βρήκαν τα link και τα αφαίρεσαν κι αυτά. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί σάλος και το facebook να κάνει τη μεγάλη… στροφή και να επαναφέρει τη φωτογραφία.

Ιδίως, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτήν. Η μικρή Καρίν γεννήθηκε πρόωρα στις 3 Οκτωβρίου. 12 εβδομάδες νωρίτερα από το κανονικό. Τότε οι γιατροί είπαν στην 24χρονη κ. Μποντ και τον σύντροφο της ότι δεν ήταν σίγουροι για την επιβίωση του μωρού. Έτσι, όταν η μητέρα κατάφερε να πάρει αγκαλιά την κορούλα της για να τη θηλάσει για πρώτη φορά αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή, και να τη μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους της στο facebook. «Είναι κάτι πολύ φυσικό, πολύ ξεχωριστό και κάτι που δε θα έπρεπε να αποδοκιμάζεται», τόνισε η Έμα Μποντ και πρόσθεσε: «Ακόμη δεν μου έχουν εξηγήσει γιατί κατέβασαν τη φωτογραφία, ούτε μου έχουν ζητήσει συγνώμη (από το facebook).

Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία.

Η Έμα με την μικρή Καρίν.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr