Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ληστής με προτίμηση σε σπίτια στου Παπάγου

Ληστής με προτίμηση σε σπίτια στου Παπάγου

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη στην περιοχή του Παπάγου, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., ένας 32χρονος, ο οποίος , μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν σπίτι στην περιοχή και αφαίρεσαν κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο συλληφθείς, από κοινού με τους συνεργούς του, είχαν συστήσει σπείρα και το τελευταίο οκτάμηνο τουλάχιστον, διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Παπάγου.

Ειδικότερα, κατά τις βραδινές ώρες, προσέγγιζαν οικίες στην περιοχή και αφού επιβεβαίωναν την απουσία των ενοίκων τους, παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει εννέα διαρρήξεις-κλοπές στην περιοχή του Παπάγου.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης του Β’ Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιά για κλοπή κατά συναυτουργία και μία καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης 21 μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Πηγή: newsbeast.gr