Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Πολυτελή ξενοδοχεία για... όνειρα γλυκά!

Πολυτελή ξενοδοχεία για… όνειρα γλυκά!

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου και χαλάρωσης

Οι διακοπές είναι η ιδανική στιγμή για να επαναφορτίσετε τις «μπαταρίες» σας, να χαλαρώσετε απόλυτα και να ξεχάσετε όλα σας τα προβλήματα!

Πολλές φορές όμως η κούραση της ανακάλυψης νέων εμπειριών σε έναν καινούριο για εσάς προορισμό, μεγαλώνει την ένταση και η κούραση της περιπέτειας δεν σας αφήνει να ξεκουραστείτε.

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου και χαλάρωσης, κάνοντας κράτηση σε από τα έξι παρακάτω ξενοδοχεία, που εκτός από πολυτελή διαμονή έχουν δημιουργήσει για εσάς δραστηριότητες και προγράμματα που θα διώξουν μακριά τις αϋπνίες σας!

Park Hyatt Tokyo, Τόκιο, Ιαπωνία

Δύο φορές την εβδομάδα, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στον νυχτερινό ορίζοντα του Τόκιο, κλείνοντας μια θέση στο πρόγραμμα «Good Night Sleep Stretch». Ειδικές θέσεις σώματος και ασκήσεις αναπνοής, σε συνδυασμό με αρωματοθεραπεία βοηθούν τους συμμετέχοντες να απελευθερώσουν το άγχος τους, να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος και την πέψη. Ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα, αμέσως μετά, θα σας οδηγήσει στη γαλήνη ενός ήρεμου ύπνου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

Hotel Plaza Athénée. Παρίσι, Γαλλία

Αυτό το διάσημο ξενοδοχείο στην καρδιά του Παρισιού, έκλεισε το περασμένο έτος για εκτεταμένες ανακαινίσεις και θα ξανανοίξει τις πύλες του για το κοινό την 1η Αυγούστου. Οι νέες του art deco Άιφελ σουίτες θα διαθέτουν NightCove φώτα, που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν τη μελατονίνη. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες, ελαφρύ ύπνου, αντι-jet lag και κανονικού ύπνου ή να απολαύσουν μια χαλαρωτική θεραπεία στο Dior spa του ξενοδοχείου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

Swissôtel Berlin, Βερολίνο, Γερμανία

Απαλλαγείτε γρήγορα από το jet lag με τα «Βαθιά πακέτα ύπνου» του ξενοδοχείου Swissotel, που σχεδιάστηκαν από τον υπνοθεραπευτή Dr. Michael Feld. Το πακέτο προσφέρει στους επισκέπτες όλων των ειδών τα αγαθά, από τονωτικά ποτό, που δίνουν ενέργεια το πρωί, έως ένα κατευναστικό φλιτζάνι κακάο το βράδυ που βοηθά στην χαλάρωση. Προσφέρεται, επίσης, καθημερινή αρωματοθεραπεία, πρόσβαση στο PowerNap Lounge του ξενοδοχείου, για έναν ήρεμο ύπνο και ειδικά σχεδιασμένα μαξιλάρια για όνειρα γλυκά!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

The Dorchester, Λονδίνο, Αγγλία

Οι ιδιοκτήτες αυτού του κομψού ξενοδοχείου στο Λονδίνο, ενδιαφέρονται πάνω από όλα για την ξεκούραση των πελατών τους. Τα δωμάτια έχουν ηχομόνωση στους τοίχους και παχιές κουρτίνες, που κρατούν τους χώρους ήσυχους και σκοτεινούς. Εάν χρειάζεστε κάτι ακόμα περισσότερο για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, κλείστε ένα μασάζ ύπνου, το οποίο πραγματοποιείται τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, προετοιμάζοντας τους επισκέπτες για μια ξεκούραστη βραδιά.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Miraval Resort and Spa, Tucson, Αριζόνα

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο αφιερωμένο είναι αυτό το θέρετρο στην διατήρηση της ηρεμίας και της ισορροπίας, δεν εκπλήσσει που οι επισκέπτες έχουν αναρίθμητες επιλογές που θα τους βοηθήσουν να ξεκουραστούν. Στην κορυφή του καταλόγου είναι ο φωτισμός σε κάθε δωμάτιο. Το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί Definity Digital Good Night LED λαμπτήρες, που αρχικά δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν τους αστροναύτες της NASA να κοιμούνται καλύτερα. Αν αυτό δεν βοηθάει, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης έναν ειδικά εκπαιδευμένο υπάλληλο, που μέσα από ομαδικές συνεδρίες, προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

Peninsula Shanghai, Σαγκάη, Κίνα



Η ένταση και η φασαρία της γειτονιάς Bund της Σαγκάης εξαφανίζονται μόλις κάνετε check-in σε αυτό το ξενοδοχείο. Τα state-of-the-art δωμάτια έχουν εξαιρετική ηχομόνωση και διαθέτουν κουμπιά δίπλα σε κάθε κρεβάτι που επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε τη ειδοποίηση “μην ενοχλείτε” χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ