Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μεγάλος διαγωνισμός «Στιγμές Athens Open Air Film Festival & Fischer»

Μεγάλος διαγωνισμός «Στιγμές Athens Open Air Film Festival & Fischer»

Προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας και απολαυστική μπίρα Fischer

To 4ο Athens Open Air Film Festival και η Fischer σας προσκαλεί να μοιραστείτε την εμπειρία του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας στο Instagram και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κερδίζοντας προσκλήσεις για τις προβολές του επετειακού 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας (17 – 28 Σεπτεμβρίου) και συνοδεύοντάς τα με την σινεφίλ μπίρα Fischer!

Ζήσε και μοιράσου τη στιγμή σου από μία από τις προβολές του 4ου Athens Open Air Film Festival μαζί με τη Fischer που πραγματοποιούνται από τις 9 έως τις 30 Ιουλίου, ανεβάζοντας την στο Instagram και συμπληρώνοντας στα σχόλια της φωτογραφίας το hashtag #Αthensopenair & τις αναφορές @Fischerbeer.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes έως την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ., κερδίζει αυτόματα το 1ο δώρο του διαγωνισμού, ενώ οι επόμενες πέντε φωτογραφίες στη σειρά, κερδίζουν τα υπόλοιπα δώρα του διαγωνισμού.

Για τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και τα δώρα του διαγωνισμού, επισκεφτείτε τα: www.aoaff.grwww.facebook.com/fischerbeergreece 

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών του Athens Open Air Film Festival: www.aoaff.gr |www.cinemag.gr 

Τα δώρα:

1. Ο μεγάλος νικητής κερδίζει:

Μία διπλή πρόσκληση για την Πρεμιέρα – Ταινία Έναρξης του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί στον νικητή αρχές Σεπτεμβρίου. Η πρόσκληση αφορά και στο επίσημο πάρτυ της Πρεμιέρας που θα διεξαχθεί σε χώρο που θα ανακοινωθεί αρχές Σεπτεμβρίου.

2. Οι υπόλοιποι πέντε νικητές κερδίζουν ο καθένας από δύο κάρτες των 10 προβολών η καθεμία, σύνολο 10 κάρτες που αντιστοιχούν σε 100 δωρεάν προσκλήσεις, για τις προβολές του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στους κινηματογράφους Δαναός 1 & 2, Ideal, Odeon Opera 1 & 2 και στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί αρχές Σεπτεμβρίου.