Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μια μαγική βραδιά χάρισαν οι Imam Baildi

Μια μαγική βραδιά χάρισαν οι Imam Baildi

Παρουσίασαν στο Θέατρο Βράχων αγαπημένα τραγούδια και κομμάτια του νέου τους άλμπουμ

Η καθημερινότητά μας μπορεί να γίνει ξεχωριστή όταν εκτιμούμε και απολαμβάνουμε τις απλές στιγμές της. Προσθέστε σε αυτές την ιδιαίτερη μουσική των Imam Baildi και μια παγωμένη μπύρα Άλφα. Μόλις αποκαλύφθηκε το μυστικό για μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Θέατρο Βράχων.

Μία συναυλία γεμάτη απλά πράγματα: μουσική, φίλους, χαμόγελα, χορό και εκπλήξεις, ήταν τα συστατικά μιας μαγικής βραδιάς που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Μετά τη συμμετοχή τους στην τηλεοπτική καμπάνια της Άλφα με τη μεγάλη τους επιτυχία «Ακρογιαλιές Δειλινά», οι Imam Baildi ανέβηκαν το βράδυ της Δευτέρας, 14 Ιουλίου στη σκηνή για μία μοναδική συναυλία με την υποστήριξη της Άλφα.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στο Θέατρο Βράχων είχαν συγκεντρωθεί 5.000 φίλοι του συγκροτήματος οι οποίοι παρακολούθησαν ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα που περιείχε όχι μόνο τα αγαπημένα τους τραγούδια, αλλά και τα κομμάτια του καινούριου άλμπουμ «Imam Baildi – III» που κυκλοφόρησε πρώτη φορά στη συναυλία.

Η Γλυκερία και ο Εισβολέας, καλεσμένοι των Imam Baildi, έδωσαν το δικό τους στίγμα, και μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη που έκανε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί πριν τη συναυλία, αποθεώθηκαν από το κοινό.

Τη βραδιά απογείωσαν οι Grupo Batala, το πιο εντυπωσιακό γκρουπ με βραζιλιάνικα κρουστά της Αθήνας, που ανέβηκαν στη σκηνή με τους Imam για το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος.

Η μπύρα Άλφα βρισκόταν εκεί για να χαρίσει στιγμές δροσιάς στην απόλυτη καλοκαιρινή βραδιά και στους φίλους του συγκροτήματος που κατέκλυσαν το Θέατρο Βράχων.

Πηγή: newsbeast.gr