Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μικρές οι πιθανότητες για οθόνη από ζαφείρι στο iPhone 6

Μικρές οι πιθανότητες για οθόνη από ζαφείρι στο iPhone 6

Μειωμένη ήταν αυτό το χρόνο η παραγωγή του κρυστάλλου

Αν και οι περισσότερες φήμες σχετικά με το iPhone 6 φέρεται πλέον να έχουν κοινούς παρονομαστές, ένα πράγμα το οποίο ακόμη παραμένει αβέβαιο είναι για το αν τελικά η Apple θα εξοπλίσει το επερχόμενο iPhone με οθόνη από ζαφείρι.

Η τελευταία αναφορά που μας έρχεται από την LEDinside, αναφέρει πως το 4,7 ιντσών iPhone 6 δεν θα έχει μια τέτοια οθόνη, μιας και η παραγωγή τέτοιου κρυστάλλου ήταν μειωμένη αυτόν τον χρόνο.

Όπως και ο προκάτοχος του, το iPhone 6, αναμένεται να χρησιμοποιήσει το ζαφείρι σε ευαίσθητα σημεία της συσκευή όπως στο φακό της οπίσθιας κάμερας και στον Touch ID αισθητήρα, αλλά σε ό,τι αναφορά την οθόνη τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα δυσοίωνα τουλάχιστον γι’ αυτό το μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, αν η Apple επρόκειτο να παρουσιάσει ένα iPhone με οθόνη από ζαφείρι οι κατασκευαστές του θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει να αποστέλλουν τέτοιες οθόνες από τον Ιούνιο έτσι ώστε οι συσκευές να είναι έτοιμες το Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει γίνει.

Η έκθεση βέβαια κάνει λόγο πως ίσως η Apple παρουσιάσει κάποια iPhone 6 με μια οθόνη από ζαφείρι αλλά σε πολύ περιορισμένο αριθμό. Σε αυτό το σημείο δεν δίνονται περισσότερες εξηγήσεις για το πως η Apple θα κάνει κάτι τέτοιο.

Μια εξήγηση και συνδυάζοντας μια άλλη φήμη είναι πως η εταιρεία θα παρουσιάσει τέτοιες οθόνες στο 5,5 ιντσών μοντέλο της μόνο το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο όχι παράλληλα με το 4,7 ιντσών αλλά κάποια στιγμή αργότερα.

Τέλος αβέβαιο κρίνεται και το γεγονός για το αν το επερχόμενο iWatch θα έχει μια οθόνη από ζαφείρι. Το γεγονός πως η οθόνη του θα πρέπει να έχει μια καμπύλη κάνει την κατασκευή της από ζαφείρι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική.

Πηγή: appleworldhellas.com