Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026
Μικρότερο Tesla το 2017

Μικρότερο Tesla το 2017

H εταιρεία κάνει σχέδια για «επίθεση» σε πιο ευρείας αποδοχής κατηγορίες αυτοκινήτων

Για το 2017 τοποθετείται η παρουσίαση του μικρότερου Tesla που θα «σταθεί απέναντι» σε μοντέλα που έχουν πολύ μεγάλο αγοραστικό κοινό.

Με διαστάσεις που θα το κάνουν ανταγωνιστικό προς τη σειρά 3 της BMW και τη Mercedes C Class, το Tesla Model 3 –όπως λέγεται το project προς το παρόν- θα είναι και πάλι αμιγώς ηλεκτρικό, με αυτονομία που θα φτάνει τα 320 χιλιόμετρα.

Η αυτονομία αυτή φαίνεται απόλυτα ρεαλιστική με βάση τα δεδομένα του μοντέλου που προορίζεται να παρουσιαστεί το 2016 και να είναι έτοιμο για παραγωγή το 2017. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει αυτό που είχατε διαβάσει από το gocar.gr και έρχεται δια στόματος του Elon Musk, του ιδιοκτήτη της Tesla ο οποίος παραδέχτηκε αυτή την εξέλιξη σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πηγή: gocar.gr

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR