Σάββατο , 9 Δεκέμβριος 2023

Missing Alert: Αίσιο τέλος για το 18χρονο άτομο που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Ζωγράφου

Ανακοίνωση για τη λήξη του Missing Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση 18χρονου ατόμου από την περιοχή του Ζωγράφου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «έληξε σήμερα η περιπέτεια του ενήλικου ατόμου, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που το αναζητούσαν».

Δείτε την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Η περιπέτεια του ενήλικου άτομου Παπαμήτρου Γεωργία Δωροθέα (Τέο) ,18 ετών έληξε σήμερα, 1/1/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που το αναζητούσαν.

“To Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στο άτομο Παπαμήτρου Γεωργία Δωροθέα (Τέο) και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/


Πηγή