Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το μωρό-φαινόμενο

Το μωρό-φαινόμενο

Κρατά μόνο του το μπιμπερό και πίνει γάλα κι ας είναι μόνο τριών ημερών

Έχει αφήσει έκπληκτους τους γιατρούς. Όταν είδαν τι κάνει δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ένα νεογέννητο τους έχει κάνει να απορούν με τα κατορθώματα του.

Τι και αν άλλα στην ηλικία του, καθώς είναι μόνο τριών ημερών, το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε και να κλαίνε; Το συγκεκριμένο δεν περιμένει τη μητέρα του να το ταΐσει. Εκείνη απλώς του δίνει το μπιμπερό και το μωρό το κρατά και πίνει μόνο του –χωρίς καμία βοήθεια- το γάλα του.

Η μικρή Άμρα «έκλαιγε όταν άρχιζε να πεινάει και μόλις της έβαζα το μπιμπερό στο στόμα άρχιζε να κουνιέται και να αντιδρά. Άρπαζε το μπουκάλι και το κρατούσε μόνη της», λέει η 20χρονη μητέρα της Onyi Chiedozie μιλώντας στην ΝΥ Daily News.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Έσσεξ την είδαν και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν είχαν αντικρίσει ξανά παρόμοιο θέαμα. Μάλιστα, όπως λένε, τα μωρά αναπτύσσουν τη μυϊκή δύναμη για να μπορούν να κρατούν αντικείμενα και να έχουν τον έλεγχο αυτών και να μπορούν να τα παίρνουν από τα χέρια άλλων, σε ηλικία μεταξύ έξι μηνών και ενός έτους.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση