Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Νέα οικογενειακά προϊόντα στην Ελλάδα από την Ryanair

Νέα οικογενειακά προϊόντα στην Ελλάδα από την Ryanair

Προσφέρει στις οικογένειες μια σειρά εκπτώσεων για τα ταξίδια τους και βελτιωμένες υπηρεσίες για τις πτήσεις της

Η Ryanair, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, παρουσίασε σήμερα τα νέα οικογενειακά προϊόντα στην Ελλάδα, προσφέροντας στις οικογένειες μια σειρά εκπτώσεων για τα ταξίδια τους και βελτιωμένες υπηρεσίες για τις πτήσεις της.

Με το πρόγραμμα «Ryanair Family Extra»,  οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν:

  • 50%  έκπτωση στην επιλογή θέσης για παιδί *
  • 50% έκπτωση σε παιδικές αποσκευές *
  •  Εκπτωση προτεραιότητας επιβίβασης *
  • 50% έκπτωση για ταξιδιωτική ασφάλιση για τα παιδιά
  • Μειωμένα τέλη για βρέφη (τώρα μόνο € 20 / £ 20)
  • Μια δωρεάν χειραποσκευή 5 κιλών για κάθε βρέφος
  • Δυνατότητα θέρμανσης βρεφικής φιάλης και κατάλληλα αποδυτήρια για μωρά στο σκάφος
  • Δωρεάν μεταφορά δύο κομματιών βρεφικού εξοπλισμού (αμαξάκι, συμπληρωματικό κάθισμα, κάθισμα αυτοκινήτου ή κρεβατάκι ταξιδιού)  στο χώρο αποσκευών
  • Δωρεάν μεταφορά για εγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου επί του αεροσκάφους όταν έχει γίνει κράτηση της θέσης
  • Μπόνους Fly & Save – 20% έκπτωση στην τρίτη  πτήση της οικογένειας σας, όταν η οικογένειά σας έχει ήδη πετάξει δύο φορές.

*όταν η κράτηση γίνεται από έναν ενήλικα

Ο υπεύθυνος Marketing για την Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία, John Alborante δήλωσε:

«Σαν μέρος του προγράμματος «Πάντα Γινόμαστε Καλύτεροι» και της δέσμευσής μας στην συνεχιζόμενη καλυτέρευση της εμπειρίας μας στην εξυπηρέτηση πελατών, η Ryanair με χαρά της ανακοινώνει το «Ryanair Family Extra» προσφέροντας στις οικογένειες μια μεγάλη κλίμακα εκπτώσεων και βελτιωμένο Service για αυτούς που ταξιδεύουν με παιδιά.

Οι οικογένειες που κάνουν κράτηση μέσω της Ryanair μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις για την επιλογή θέσης, για τις αποσκευές, για την ασφάλεια παιδιών και δωρεάν χειραποσκευή έως 5 kg για τα βρέφη, θερμαντήρες για βρεφικές φιάλες και αποδυτήρια για βρέφη στο αεροσκάφος, δωρεάν μεταφορά δύο τεμαχίων βρεφικού εξοπλισμού καθώς και μεταφορά παιδικού καθίσματος όταν έχει γίνει κράτηση θέσης για το παιδί.
Και με το πρόγραμμα Fly & Save bonus, οι οικογένειες που έχουν ήδη πετάξει δύο φορές έχουν 20% έκπτωση στην τρίτη πτήση. Συνεπώς για επιβάτες που πιστεύουν στις οικογενειακές αξίες, πρέπει να επιλέξουν την εταιρεία που πιστεύει σε αυτές, τη Ryanair.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι μία από τις τελευταίες σε μια μακρά σειρά βελτιώσεων για τους πελάτες της Ryanair, ακολουθώντας τη διάθεση αριθμημένων θέσεων, τη δωρεάν δεύτερη χειραποσκευή, μειωμένοι φόροι και τη νέα ιστοσελίδα που πρόσφατα παρουσίασε την ολοκαίνουρια εφαρμογή της και τις κάρτες επιβίβασης από τα κινητά τον Ιούλιο, και ακολουθούν προσαρμοσμένα προϊόντα για επιχειρήσεις, καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα, εκτός από τις χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων.»

Η υπηρεσία «Ryanair Family Extra» είναι τώρα διαθέσιμη για όλες τις οικογενειακές κρατήσεις στην ιστοσελίδα Ryanair.com, με περαιτέρω πληροφορίες διαθέσιμες στο www.ryanair.com/en/family.