Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

O καβγάς με την πρώην θα τον στείλει φυλακή

Ένας 60χρονος στο Μίσιγκαν έχασε την ψυχραιμία του μετά από καβγά που είχε με την πρώην γυναίκα του και οδηγήθηκε σε ακραίες ενέργειες με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατείται.

Όπως ανέφερε ο σερίφης της Κομητείας Οσεάνα, Craig Mast στον τηλεοπτικό σταθμό WZZM13, όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής όταν ο εν λόγω άνδρας επισκέφθηκε με το τρακτέρ του την οικεία της πρώην συζύγου του, στο Γουέρ Τάουνσιπ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Οι δυο τους άρχισαν να λογομαχούν και κάποια στιγμή, όταν ο 60χρονος έχασε την ψυχραιμία του, η κατάσταση ξέφυγε. Αρχικά την απείλησε με ένα μεγάλο μαχαίρι, την έβρισε και εν συνεχεία βγήκε έξω, πήρε το τρακτέρ του και αναποδογύρισε το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό αλλά εκείνος πρόλαβε να φύγει.

Έτσι οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του όπου τον βρήκαν κλειδαμπαρωμένο να τους απειλεί με ένα οπλισμένο τόξο!

Τους έλεγε πως δεν θα τον πάρουν ζωντανό μέσα από το σπίτι και πως δεν πρόκειται να διαστάσει να χρησιμοποιήσει το τόξο πάνω τους. Οι αξιωματικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν μέχρι να φτάσει στο σπίτι διαπραγματευτής της αστυνομίας για να μπορέσει να διαχειριστεί το θέμα.

«Οι αξιωματικοί συνέχισαν να επικοινωνούν με τον ύποπτο για αρκετές ώρες», ανέφερε ο σερίφης Mast για να προσθέσει: «Σε αυτό το διάστημα διαπραγματευτής της αστυνομία του Μίσιγκαν ήρθε στο σημείο για να βοηθήσει την κατάσταση. Συνέχισε να μιλάει μαζί του μέχρι τις 4.30 το απόγευμα όταν τελικά αποφάσισε να παραδοθεί».

Ο 60χρονος βρίσκεται υπό κράτηση και περιμένει να του αποδοθούν κατηγορίες. Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι με το μέρος του, από τη στιγμή ειδικά που απείλησε με όπλο αστυνομικούς…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή