Παρασκευή , 1 Δεκέμβριος 2023
O Κοντονής δεν κάνει τον τελικό αν δεν αλλάξει τους βοηθούς η ΕΠΟ!

O Κοντονής δεν κάνει τον τελικό αν δεν αλλάξει τους βοηθούς η ΕΠΟ!

Νέο «χτύπημα» του υφ. Αθλητισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντονής θεωρεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον ενέπαιξε κατά το τελευταίο ραντεβού που είχαν και στο οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών να σφυρίξει τον τελικό ο Σιδηρόπουλος.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού κυκλοφόρησε ότι ο Γκιρτζίκης φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον Κοντονή ότι μαζί με τον Σιδηρόπουλο θα οριζόταν και η «ομάδα» του, δηλαδή οι δύο βοηθοί που έχει στους αγώνες που διευθύνει, ο Κωσταράς και ο Ευθυμιάδης.

Ωστόσο, από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν σήμερα άλλα ονόματα προς έκπληξη του Κοντονή! Γεγονός που επέφερε την έκρηξή του. Σε σημείο, μάλιστα, να συζητάει με τους συνεργάτες του ακόμα και την πιθανότητα αναβολής ή και ματαίωσης του τελικού του Κυπέλλου επειδή δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα από την ΕΠΟ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κοντονής αποφασίζει να μη γίνει ο τελικός αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ τους διαιτητές που αποφάσισε να πλαισιώσουν τον Σιδηρόπουλο!

Η ομοσπονδία όρισε τους Αλεξέα και Πετρόπουλο ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου και τέταρτο τον Τουμπακάρη, ο οποίος είχε δηλώσει κώλυμα ως τραυματίας έπειτα από την εισβολή οπαδών στο σεμινάριο διαιτητών στο Περιστέρι. Χθες, όμως, ανακάλεσε το κώλυμά του, προφανώς γιατί είχε ενημερωθεί ότι θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό.

Επίσης, επιπρόσθετοι ορίστηκαν ο Κουκουλάκης (που μάλλον σταματάει τη διαιτησία) και ο Αρετόπουλος (που έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολλές συζητήσεις για τις διαιτησίες του).

Πηγή: sport-fm.gr