Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Playmate προσβάλλει γυμνή ηλικιωμένη και πλέον μπορεί να πάει φυλακή

Το «κουνελάκι» Dani Mathers είχε τραβήξει μια φωτογραφία μιας 71χρονης γυναίκας στο γυμναστήριο, την ώρα που άλλαζε εκείνη και ήταν γυμνή, την οποία ανέβασε στο Snapchat για να την προσβάλει για το σώμα της.

Η υπόθεση κατέληξε τον Μάιο στο δικαστήριο και έφερε στην Playmate 30 ημέρες κοινωνικής εργασίας.

Μόνο που δεν ήταν ακριβώς τυπική στις υποχρεώσεις της στην κοινότητα και τώρα αντιμετωπίζει ακόμα και ποινή φυλάκισης!

Στο νέο δικαστήριο που πέρασε πρόσφατα, της ζητήθηκε να αποδείξει την πρόοδο που έχει κάνει στην κοινωνική εργασία, καθώς σύμφωνα με τα κιτάπια είχε ολοκληρώσει μόλις 54 από τις 240 ώρες της ποινής της.

AP_17144671866881

Η Mathers είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν μοιράστηκε τη φωτογραφία της γυμνής ηλικιωμένης στο Snapchat, όπου έγραφε: «Αν δεν μπορώ να μην το έχω δει αυτό, τότε ούτε εσείς μπορείτε». Όπως ήταν φυσικό, έγινε κακός χαμός στα social media με την ντροπιαστική ανάρτηση και το απαράδεκτο σχόλιό της, πόσο μάλλον που η γυναίκα δεν γνώριζε πως κάποιος τη φωτογράφιζε.

llaasetrtergerdterr1

Το μοντέλο έσπευσε βέβαια να κατεβάσει την εικόνα και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, μόνο που το κακό είχε γίνει. Από την κατακραυγή έχασε τη δουλειά της στο γυμναστήριο του Λος Άντζελες, όταν την υπόθεση ανέλαβε η αστυνομία και σύντομα θα βρισκόταν στο δικαστήριο, όπου και καταδικάστηκε σε 240 ώρες κοινωνικής εργασίας, να αφαιρεί γκραφίτι από τοίχους της πόλης δηλαδή.

AP_17144836626994

Ο δικηγόρος της μας είπε πως πλέον όλες οι πόρτες είναι κλειστές για την πελάτισσά του, την ίδια ώρα που δέχεται συνεχώς φραστικές επιθέσεις για τα online καμώματά της…

localStorage.clear();


Πηγή