Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Τα αγόρια του «Happy Day» διασκέδασαν με Τσαλίκη και Καλίδη!

Τα αγόρια του «Happy Day» διασκέδασαν με Τσαλίκη και Καλίδη!

Ο Παπανώτας και ο Φραγκολιάς βρέθηκαν στο Central live clubbing

Το «Central live clubbing» με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Πάνο Καλίδη επέλεξαν τα αγόρια της εκπομπής «Happy Day» για την διασκέδαση τους το βράδυ του Σαββάτου.

Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς έχοντας στην παρέα τους συνεργάτες της εκπομπής βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών.

Παρασκευή και Σάββατο το κοινό τίμησε με την δυναμική παρουσία του το πρόγραμμα του «Central live clubbing», ενώ και οι Κυριακές βάζουν στόχο να γίνουν ο αγαπημένος προορισμός γι’ αυτό το χειμώνα!

Το πρόγραμμα επιμελείται ο επιτυχημένος μαέστρος και δημιουργός Κώστας Μηλιωτάκης ενώ την παρέα της επιτυχίας συμπληρώνει ο ταλαντούχος λαϊκός ερμηνευτής Θανάσης Βασιλάκος και ο εντυπωσιακός λυράρης Γιάννης Κρητικός που ξεσηκώνει τα πλήθη με τις μαντινάδες του.

Από αυτή την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως η πυξίδα της διασκέδασης σας θα δείχνει προς μια μόνο κατεύθυνση… αυτή του Central Live Clubbing!

Τσαλίκης και Καλίδης θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή… μέχρι το πρωί!

Το Central Live Clubbing βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, τηλ: 210 9234603.

Τιμή φιάλης: 140 ευρώ
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Παρασκευή & Σάββατο: 15 ευρώ
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Κυριακή: 10 ευρώ

Πηγή: newsbeast.gr