Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τι χρειάζεται για καταστραφεί η οθόνη από ζαφείρι του iPhone 6

Τι χρειάζεται για καταστραφεί η οθόνη από ζαφείρι του iPhone 6

Ένα scratch τεστ για την οθόνη που φημολογείται ότι θα βρίσκεται στο νέο smartphone

Ένα scratch τεστ βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες παρουσίαζε την επικαλυμμένη από ζαφείρι οθόνη που φημολογείται πως θα βρίσκεται σε όλα τα νέα iPhones της Apple.

To τεστ είχε πραγματοποιήσει ο διάσημος YouTuber Marques Brownlee, που έδειξε πως ούτε τα κλειδιά ούτε και ένα μαχαίρι συγκινούν την νέα οθόνη της Apple. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να την σπάσει έφτασε στο σημείο να την πατήσει με το παπούτσι του στην μια άκρη και με το χέρι του να λυγίσει την άλλη αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν τι μπορεί να την καταστρέψει και τι μέσα και κόπος θα χρειαστεί για κάτι τέτοιο. Την απάντηση δίνει σήμερα το iDownloadblog με το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά στο NowhereElse.fr:

Το ζαφείρι σαν υλικό είναι απίστευτα ανθεκτικό και μόνο το διαμάντι μπορεί να το κερδίσει σε αυτό τον τομέα. Αυτό σημαίνει πως η επιλογή του είναι άκρως δελεαστική με την Apple να το χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής σε ευαίσθητα εξαρτήματα των iPhones όπως η κάμερα και ο Touch ID αισθητήρας.

Ωστόσο, η χρήση του δεν ήταν διαδεδομένη μιας και η παραγωγή του ήταν αργή, ακριβή και απαιτούσε μεγάλα ποσά ενέργειας. Όλα αυτά όμως ίσως αλλάξουν φέτος με το iPhone 6 να είναι η πρώτη υποψήφια συσκευή στον κόσμο που θα κάνει το όνειρο μιας οθόνης με επικάλυψη από ζαφείρι πραγματικότητα.

Πηγή: appleworldhellas.com