Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/7


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεκαθαρίζει το τοπίο και μπορείς να αποφύγεις τις παγίδες. Θα χρειαστεί να φροντίσεις παραπάνω την οικογένειά σου ή είναι απαραίτητο να κάνεις κάποια πράγματα για το σπίτι σου. Η πίεση γι’ αυτά τα θέματα, έχεις μάθει πια, ότι είναι περιττή και τα πράγματα σου φαίνονται πιο απλά και πιο εύκολα. Αν έχεις γεννηθεί από 5 έως 7/4 πολλές αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά σήμερα τουλάχιστον θα νιώσεις σταθερότητα και ότι κινείσαι στο σωστό δρόμο.
Ερωτικά: Δεν αντιστέκεσαι στο φιλικό φλερτ ενός προσώπου και νιώθεις όμορφα με αυτό. Με έναν Ζυγό σήμερα θα έχεις μια παραγωγική συνομιλία και θα πάρετε από κοινού αποφάσεις που ικανοποιούν και τους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις τυχερός/η με τη δουλειά σου και ευγνώμων για το εργασιακό σου περιβάλλον, πράγμα που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει περισσότερο παραγωγικό/η. Σήμερα θα μάθεις για κάποια χρήματα που θα λάβεις και αυτό θα σε ευχαριστήσει πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες δυσκολίες προσαρμογής γιατί μπορεί να νιώσεις την έλλειψη ενός φίλου που είναι αυτή την στιγμή μακριά σου. Είναι μια μέρα που θα είσαι ανοιχτόμυαλος/η και θα υποστηρίξεις πρωτοποριακές ιδέες, τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς για να διαπρέψεις. Οπότε φρόντισε να διεκδικήσεις τη θέση σου και να είσαι «εντός παιχνιδιού».
Ερωτικά: Στοχεύεις στο να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Με έναν Υδροχόο μπορεί να έχεις περάσει δύσκολα γιατί σου αρέσει μεν, αλλά δε σε προσεγγίζει σωστά. Με έναν Καρκίνο θα ξεκινήσεις κάτι πιο έντονο και τρυφερό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανατρέπεις όσες καταστάσεις είναι επίπονες και δεν αποδίδουν. Προσπάθησε να αποδεχτείς τις απόψεις και τους στόχους της επαγγελματικής ομάδας που ανήκεις, γιατί δε χρειάζεται να αντιπαρατεθείς μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παρουσιάζεις δείγματα απόλυτης προσαρμογής γιατί έχεις ήδη δώσει τον καλύτερο σου εαυτό και νιώθεις ότι δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω γιατί θα εισπράξεις κάποιες καλές κριτικές και αμέριστη βοήθεια από φίλους. Ένα νομικό θέμα ή ένα θέμα σπουδών θα τακτοποιηθεί και θα γίνουν αρκετά από αυτά που περιμένεις.
Ερωτικά: Η συμβίωση για σένα δεν είναι πολύ εύκολη γιατί θέλεις να επικοινωνείς μόνιμα με το σύντροφό σου και αν δε σου παρέχει αυτή την πολυτέλεια, νιώθεις απόρριψη. Γι’ αυτό άλλαξε την οπτική σου και προσπάθησε να αντιληφθείς καλύτερα τον τρόπο που επικοινωνούν οι άλλοι άνθρωποι. Περισσότερο μπορείς να ταιριάξεις με Τοξότες ή Υδροχόους.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν δυνατότητες και σπεύσε να εκμεταλλευτείς τις γνώσεις που έχεις για να κερδίσεις χρήματα. Έχε πίστη τόσο στον εαυτό σου όσο και στις βλέψεις σου. Μόνο έτσι μπορείς να αδράξεις ευκαιρίες και να πετύχεις τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής θα σου δείξει τον τρόπο να δράσεις μέσα από την έμπνευση και τη διαίσθηση και αυτό θα είναι ένα δώρο που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο. Το πιο δύσκολο για σένα είναι να αποδεχτείς τις ψυχρές ή μίζερες συμπεριφορές των άλλων. Αυτή είναι όμως η αληθινή εικόνα της ζωής και της κοινωνίας, οπότε χρειάζεται να αποδεχτείς και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα.
Ερωτικά: Μια απλή φιλική συμπεριφορά δε σε γεμίζει συναισθηματικά, καθώς ψάχνεις για μια πληθωρική προσωπικότητα που θα μπορέσει να καλύψει πλήρως τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Όμως αν είναι Υδροχόος, κάτι διαφορετικό προσπαθεί να σου μάθει για την αγάπη. Από την άλλη ένας Σκορπιός ή ένας Ιχθύς μπορούν να σου προσφέρουν πολλά παραπάνω, αλλά βγάζουν ένα πάθος που κουράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις δραστικά οικονομικά μέτρα και περιορίζεις τις ανάγκες σου στις πιο βασικές. Πολύ πιθανόν να θες να ξεκινήσεις κάτι και δεν έχεις το απαραίτητο κεφάλαιο, οπότε κάνεις όσες περικοπές μπορείς, ώστε να είσαι καλυμμένος οικονομικά για το νέο σου ξεκίνημα. Ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιο σου και από εδώ και πέρα σου δίνεται η δυνατότητα να διοχετεύσεις όλη τη θετική του ενέργεια και τις ευκαιρίες που σου έδωσε, σε σκοπούς που θα φέρουν οικονομικές απολαβές. Κινήσου, επομένως, έξυπνα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η απρόσμενη συμμετοχή σε μια ομάδα ή σε μια κατάσταση που χρειάζεται και την δική σου μόνιμη παρουσία θα σε βγάλει από την ατομικότητά σου και θα σου κάνει πολύ καλό. Η κοινωνική σου συμπεριφορά θα βοηθήσει να αποκτήσεις την επιθυμητή αποδοχή και εκτίμηση από τον περίγυρο σου.
Ερωτικά: Διακρίνεσαι για τη γενναιοδωρία σου και διάθεση να προστρέξεις το πρόσωπο που είστε μαζί. Δε χρειάζεται όμως να πιέζεσαι, λειτούργησε χαλαρά για μια καλύτερη συνύπαρξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σκέφτεσαι πολύ πρακτικά και πιθανόν υπερβολικά συντηρητικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το σκεπτικό αυτό θα σου κάνει κακό. Οι υποχρεώσεις ενός ατόμου που έχει την ανάγκη σου μπορεί να είναι αρκετά αυξημένες, γι’ αυτό διαχειρίσου σωστά ακόμα και τα λίγα χρήματα που θα έρθουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οι καθημερινές σου ανάγκες δεν συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σου γιατί εσύ θέλεις να λειτουργήσεις κάπως πιο ελεύθερα, αλλά οι συνθήκες δε σου το επιτρέπουν. Αυτή τη περίοδο στρέφεσαι σε πιο εσωτερικά ζητήματα και θα εντρυφήσεις σε ψυχολογικά βιβλία, από τα οποία μπορείς να αποκτήσεις γνώσεις και να διαλευκάνεις συμπεριφορές και κίνητρα άλλων, που σε προβληματίζουν.
Ερωτικά: Χαλάρωσε τη συμπεριφορά σου για να βρεθείς πιο κοντά με το πρόσωπο που θες. Μπορεί ακόμη, να παίξεις το ρόλο του ψυχαναλυτή για να καταλάβεις γιατί ο σύντροφός σου λειτουργεί με συγκεκριμένες συμπεριφορές. Σε ένα Δίδυμο ή ένα Υδροχόο ίσως πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανεκτικός.
Οικονομικά & Καριέρα: Οφείλεις να συνεργαστείς με τους γύρω σου σαν μια γροθιά, για να βγάλεις τον όγκο δουλειάς που έχεις αυτή την περίοδο. Αν ακόμα ψάχνεις για εργασία, μη χάνεις το κουράγιο σου και παράμενε με συγκέντρωση και πίστη στο στόχο σου. Βρίσκεσαι κοντά στο τέλος της περιπέτειάς σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η ημέρα θα κυλήσει καλά για σένα γιατί θα έχεις απόλυτη συνεργασία και μεγαλύτερη ταύτιση με τα άτομα γύρω σου. Πιθανόν να βρεις υποστηρικτές που αναγνωρίζουν την αξία σου και μπορείς να κινηθείς δίπλα τους με άνεση και ελευθερία.
Ερωτικά: Το επικοινωνιακό του χαρακτήρα σου ξεδιπλώνεται και γίνεσαι ικανός/η να εκφράσεις με διαύγεια τα συναισθήματα και τα θέλω σου. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που είστε κάπως μακριά είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να στείλεις ένα μήνυμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσηλώνεσαι εύκολα στο στόχο σου, ο οποίος σε συνδυασμό με την κοινωνικότητά σου εκπληρώνεται καθώς μπορείς να κλείσεις μια αναμενόμενη δουλειά ή να προχωρήσεις την ήδη υπάρχουσα με καλές συνθήκες. Θα κερδίσεις χρήματα, αν ρισκάρεις και κινηθείς με πνεύμα δημιουργικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όταν είναι να εμφανιστείς μπροστά σε κόσμο ντρέπεσαι ή έχεις μια συστολή αλλά είναι κι αυτή μια εμπειρία που χρειάζεται να πάρεις, για να πλουτίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Τα αποτελέσματα σπουδών που περίμενες εδώ και καιρό μπορεί να μην είναι κατά το δοκούν. Αλλά μην αποκλείσεις με την πρώτη μια εναλλακτική λύση, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι καλό.
Ερωτικά: Σε αναστατώνει η σκέψη ενός ατόμου που βρίσκεται μακριά από σένα και κυρίως αν είναι Δίδυμος, Λέων ή Υδροχόος. Μην κρατήσεις αρνητική στάση εξαιτίας της απόστασης γιατί ποτέ δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι πολλά πράγματα αλλά μάλλον πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς για να «βγεις» οικονομικά. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου και να μην είσαι τόσο απόλυτος/η ως προς την ποιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι όταν έχεις να κάνεις με πολύ κόσμο νιώθεις καλύτερα και είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Γι’ αυτό να φρόντισε να βρίσκεσαι με φίλους και με άτομα που έχετε κοινές απόψεις.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να είστε και φίλοι με το άτομο που σχετίζεσαι. Αλλά χρειάζεται να εντοπίσεις και στον άλλο το ίδιο γιατί μπορεί να θες να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις εμπειρίες σου αλλά εκείνος να μην ανταποκρίνεται. Κυρίως αν είναι Ταύρος ή Καρκίνος.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγαίνεις μπροστά για να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου και κυρίως να επικοινωνήσεις για να αποδείξεις ότι έχεις γνώσεις και μπορείς να τις μεταδώσεις στους άλλους. Ένα ταξίδι μπορεί να σου αλλάξει γνώμη για μια δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναγκάζεσαι να ακούσεις και τη γνώμη των άλλων γιατί κατά κάποιο τρόπο θα σε βοηθήσουν να βγεις από ορισμένα «καλούπια». Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσεις και να δεχτείς να χρησιμοποιήσεις πρωτοποριακές μεθόδους και συστήματα.
Ερωτικά: Η συζήτηση με ένα Καρκίνο μπορεί να λήξει άδοξα επειδή θα αντιληφθείς ότι ό, τι και να κάνεις δε θα υπάρξει καλή εξέλιξη. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι απελευθερωθείς από τον εγωισμό και τις υπερβολικές απαιτήσεις. Ένας Υδροχόος μπορεί με τον τρόπο του να σε αλλάξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην παραμένεις σε πρότυπα που δεν σου επιτρέπουν να διαπραγματευτείς μια δουλειά με πιο καινοτόμες και λιγότερο αναχρονιστικές συνθήκες. Θα παραμείνεις στάσιμος με ελάχιστες ελπίδες για επαγγελματική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ανακτάς τις δυνάμεις σου, γιατί βλέπεις ότι οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι είσαι σε καλό δρόμο καθώς επικοινωνείς με διαύγεια και απλότητα.
Ερωτικά: Σε μια νέα σχέση, που μπορεί να προέλθει από το φιλικό σου περιβάλλον, χρειάζεται να δώσεις λίγο χρόνο για να αποκτήσεις πλήρη εικόνα. Ένας Λέων μπορεί να σε έχει ανάγκη και να θέλει να είσαι πιο κοντά του. Και αυτή είναι μια απαίτηση που σε κουράζει. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια προσωπική επιτυχία.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ανοίξει ξαφνικά μια πόρτα και από εκεί που δεν το περίμενες θα έχεις μια καινούργια ευκαιρία. Βέβαια, χρειάζεται να προσέξεις με ποιο τρόπο θα το διαχειριστείς μετά.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς ψυχικά γι’ αυτό απομονώνεσαι ή επικοινωνείς μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα, που νιώθεις ότι είναι πολύ κοντά σου. Μπορεί να σε παιδεύει το θέμα υγείας ενός συγγενή και να χρειάζεται να αφοσιωθείς σε αυτό.
Ερωτικά: Παίρνεις αποστάσεις από έναν Λέοντα γιατί χωρίς να το θέλει σε πληγώνει ο εγωισμός του. Φρόντισε να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου για να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις. Ένας Δίδυμος συνεχίζει να σε φλερτάρει με τον δικό του τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις τις νέες σου γνωριμίες για επαγγελματικούς λόγους, αλλά με κάποια μυστικότητα. Πιθανόν να προετοιμάσετε μαζί μια δουλειά αλλά να χρειάζεται περισσότερο συντονισμό και προσπάθεια για να πετύχει, γι’ αυτό και δεν αποκαλύπτετε τους σκοπούς σας.


Πηγή: astrology.gr