Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Ακυβέρνητο σκάφος με πρόσφυγες έπλεε ανοιχτά της Ρόδου

Ακυβέρνητη έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Κρεμαστή της Ρόδου σκάφος με πρόσφυγες η οποία εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα.

Οι άνδρες του Λιμενικού προχώρησαν στη διάσωση των δεκαέξι προσφύγων καθώς και στην σύλληψη του 39χρονου αλλοδαπού ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε, στη θαλάσσια περιοχή Κρεμαστής της Ρόδου, θαλαμηγό σε δυσχερή θέση με αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Μανδρακίου.

Συνελήφθη ο 39χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης του σκάφους που τους μετέφερε, φερόμενος ως ο διακινητής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή 85χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στις Σέρρες καθώς 85χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά από …

Daily-News.GR