Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Ζάκυνθος – Δολοφονία Κορφιάτη: Προφυλακιστέος και ο δεύτερος κατηγορούμενος

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, πέρσι τον Μάιο, στο κέντρο της Ζακύνθου.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ζακύνθου, προφυλακίζεται και ο δεύτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τόσο ο 39χρονος όσο και ο 40χρονος συνεργός του, που απολογήθηκε την Τρίτη (7/6), δεν έπεισαν με τις απολογίες τους και θα οδηγηθούν στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι, και οι δύο είναι ήδη προφυλακισμένοι και για τη δολοφονία της συζύγου του Ζακυνθινού επιχειρηματία, Χριστίνα Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

52 χρόνια Νέα Δημοκρατία: Η ιδρυτική διακήρυξη, οι ηγέτες και οι 6 «σταθμοί» στην ιστορία της παράταξης

Η Νέα Δημοκρατία συμπληρώνει 52 χρόνια και η διαδρομή της σχεδόν συμπίπτει με τη ζωή …

Daily-News.GR