Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Ο Τσίπρας απαντά στη Βουλή για τη διαφθορά

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει αύριο στις 10:00 στη Βουλή, σε ερώτηση του επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρου Θεοδωράκη, για τη διαφθορά.

Εν συνεχεία, στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα χαιρετίσει στην πρώτη σύσκεψη της επιτροπής για τη Μελέτη των Οικονομικών της Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, και Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, στο κτίριο της Βουλής (Αίθουσα 168).

Στις 12:00, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο γραφείο του στη Βουλή.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή 85χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στις Σέρρες καθώς 85χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά από …

Daily-News.GR