Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Στην Ολομέλεια την Δευτέρα η μομφή σε βάρος Μιχαλολιάκου και βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Την επόμενη Δευτέρα, 19 Μαρτίου, τίθεται ενώπιον της Ολομέλειας η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την απόδοση μομφής σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Βουλής.

Για πρώτη φορά πολιτικός αρχηγός παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος καλείται ενώπιον της Επιτροπής, μετά την πρωτοφανή προτροπή του προς τους Έλληνες μειονοτικούς βουλευτές να δηλώσουν ποια είναι η πατρίδα τους, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής καλείται, επίσης, διότι παρείχε πλήρη κάλυψη στους βουλευτές του, στην επίθεση που εξαπέλυσαν κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αποκαλύψεις για τον πιλότο της Flydubai: Τον είχε απολύσει το Ομάν λόγω εξτρεμιστικών απόψεων, είχε αναρτήσεις με τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα ότι οι αρχές του Ομάν είχαν απαγορεύσει στον συγκυβερνήτη της …

Daily-News.GR