Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Συνάντηση Σταύρου Καλαφάτη με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη, αλλά και τον Γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, είχε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα στο Διοικητήριο, ευχήθηκε στον κ. Μαρινάκη «καλή δύναμη κι επιτυχία στο έργο του», σημειώνοντας ότι «ανέλαβε μία κομβική θέση στην ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, θέση που την έχουν τιμήσει σημαντικά πολιτικά πρόσωπα».

Τόνισε ότι «η κυβέρνηση ανέλαβε ένα δύσκολο μεταρρυθμιστικό έργο, που θα εκφράζει την επόμενη γενιά» και υπογράμμισε πως «είναι σημαντικό οι πολίτες να αξιολογούν τις πολιτικές δυνάμεις ανάλογα με το έργο που αυτές προσφέρουν κι όχι με τα λόγια τα οποία εκφέρουν».


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Στις φλόγες πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία: «Στις 04:30 μια γυναίκα ούρλιαζε “φωτιά”, ακούστηκαν 3 εκρήξεις» -Συγκλονιστικές μαρτυρίες, δείτε βίντεο

Αδιανότητη καταστροφή σημειώθηκε σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία από φωτιά που ξεκίνησε από καφετέρια που …

Daily-News.GR