Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Συνελήφθη 37χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική -Είχε φτιάξει ειδικό χώρο στο αυτοκίνητό του [βίντεο]

Για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική συνελήφθη 37χρονος άνδρας. Κατασχέθηκαν περίπου 98 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 2,3 κιλά κοκαΐνης.

Η σύλληψη του 37χρονου έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο κατηγορούμενος για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης είχε μάλιστα φτιάξει ειδικό χώρο στο αυτοκίνητό του για να διακινεί τα ναρκωτικά.

Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών για τη δράση του 37χρονου, ξεκίνησαν έπειτα από πληροφορίες που είχε σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από το συγκεκριμένο άτομο στο λεκανοπέδιο.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες, Πέμπτη 17 Μαρτίου, να μεταφέρει μέσα σε ταξί δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Σε αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, σε σπίτι στο Νέο Ηράκλειο, το οποίο χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών, καθώς και σε οικία στον Ταύρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 26 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Παράλληλα, σε έρευνα σε ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 37χρονος εντοπίστηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη.

  • Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 97 κιλών και 987,5 γραμμαρίων,
  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2 κιλών και 273,7 γραμμαρίων,
  • καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.300 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση.

Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.
Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή