Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Φίλης σε Κυρανάκη: Η ΝΔ δε μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον πέρα από τα μνημόνια

Ο διάλογος «για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια» θα γίνει, «το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ», απαντά ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στη δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως αναφέρει, σε σχετική δήλωση που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Φίλης, «είναι λογικό, η ΝΔ, η παράταξη που δεν μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον για τη χώρα πέρα από αυτό των μνημονίων, της λιτότητας και των κοινωνικών ανισοτήτων, να μη μπορεί να παρακολουθήσει και να συμβάλει στον αναγκαίο διάλογο για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια και με σύγκλιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή οικονομία.

Αυτός ο διάλογος, όμως, το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ, είναι οξυγόνο για την κοινωνία και στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της Αριστεράς. Και θα γίνει».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Στενά του Ορμούζ: Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από «άγνωστο βλήμα» -Φωτιά στο πλοίο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ, μετά από πλήγμα από «άγνωστο βλήμα». Δεξαμενόπλοιο …

Daily-News.GR