Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Λυπάμαι αλλά η επιστήμη αποφάσισε: Η σχέση σου σε παχαίνει

Ναι ξέρω: στενοχωριέσαι και αυτό το καλοκαίρι που σε βρίσκει χωρίς σχέση. Πολύ θα ήθελες να πας διακοπές με τον καλό σου, να ζουζουνίσετε και να αράξετε στις παραλίες. Φίλη μου, ήρθε η ώρα να σου τα καταρρίψω όλα αυτά και να σου τονίσω ότι θα πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερή που δεν έχεις σχέση!

Ο λόγος; Η επιστήμη λοιπόν μελέτησε, συνέκρινε και αποφάσισε ότι οι σχέσεις, μας παχαίνουν. Ερευνητές, ανέλυσαν στοιχεία 10 ολόκληρων ετών (ουάου), και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε σχέση και μάλιστα ευτυχισμένη, είχαν παχύνει-με το πέρασμα των χρόνων- κατά 6 με 7 κιλά κάτι που βέβαια δε συνέβη με τους singles. Επιπλέον τα πιτσουνάκια, έπαιρναν κατά μέσο όρο 2 κιλά το χρόνο (βαρύ αυτό). 

Και ας είμαστε ειλικρινείς: Όταν το αγόρι το έχεις βρει, δε σε νοιάζει και πολύ το γυμναστήριο και η σωστή διατροφή. Επικεντρώνεσαι στο Netflix, το delivery και το κρασάκι, κάτι που σημαίνει 5 κιλά… εύκολα!

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις single φίλη μου, δε θα είσαι ποτέ ξανά τόσο ωραία, καλλίγραμμη και σέξι όσο είσαι τώρα. Κοίτα να το απολαύσεις και να χαρείς τα τζιν σου που… κουμπώνουν!


Πηγή