Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Άσε τα μηνύματα! Έτσι θέλει μία γυναίκα να τη φλερτάρεις (ακούς;)

Το καταννοώ πως οι καιροί έχουν αλλάξει, τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και το να πλησιάσεις ή να μιλήσεις σε μία γυναίκα έχει γίνει πιο εύκολο και προσβάσιμο από ποτέ. Όμως, πίστεψέ με, όσο ωραίος ή όσο ευγενικός κι αν είσαι, καμία γυναίκα δε θα αισθανθεί ξεχωριστή με το να αρχίσεις να τη βομβαρδίζεις με μηνύματα στο Instagram.

Το φλερτ είναι κάτι πολύ γλυκό και έχω πει αμέτρητες φορές πόσο κατά των γνωριμιών μέσω διαδικτύου είμαι. Υπάρχουν, βέβαια, και εξαιρέσεις, όπως το να ξέρεις τον άλλον και να σε έχει ήδη γοητεύσει σαν παρουσία. Μου έχει συμβεί, όμως και πάλι δε δέχτηκα να βγω μαζί του μόνο και μόνο επειδή με είχε πλησιάσει με αυτόν τον τρόπο και σκεφτόμουν ό,τι θα σκεφτόταν κάθε γυναίκα: δεν είμαι η μόνη που στέλνει! Μετά όμως το έφεραν έτσι οι συγκυρίες που γνωριστήκαμε (σε επαγγελματικό πλαίσιο) και με τον τρόπο του με έκανε να… ερωτευτώ κεραυνοβόλα!

Υπάρχουν και καυγάδες που μπορούν να κάνουν καλό στη σχέση

Πού θέλω να καταλήξω… Οι γυναίκες αγαπάμε τους άντρες παλαιάς κοπής, εκείνους που έχουν το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να μας διεκδικήσουν χωρίς να κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Για να είμαι και δίκαιη, υπάρχει μία μερίδα γυναικών που αναζητούν τον έρωτα από dating apps ή από τα social media. Το σέβομαι, όμως έχε υπ’ όψιν σου ότι ακόμα κι εκεί, το πρώτο ραντεβού απαιτεί μερικούς κανόνες ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη διαφορά και να μην πει… «Thank you, next!.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Love Quotes (@dfactflirt)

Και επειδή αντιλαμβάνομαι και την πλευρά των αντρών, το φλερτ δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους. Ακόμη και οι πιο σίγουροι για τον εαυτό τους άνθρωποι, μπορεί να παγώσουν και να πουν ένα αυθόρμητο «γεια» όταν δουν τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένοι να τους πλησιάζει. Αλλά μην ανησυχείς! Εδώ είμαι εγώ για να σου πω τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες από εσένα και πώς να κατακτήσεις την τέχνη του φλερτ, ώστε να τραβήξεις την προσοχή της!

#1. Να έχεις αυτοπεποίθηση

Πίστεψέ με, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυτοπεποίθηση. Είναι ο no1 κανόνας για να κάνεις μια γυναίκα να σε κοιτάξει, ακόμα κι αν δεν είσαι ο Brad Pitt ή έστω ο Bradley Cooper!

#2. Δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή της

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν οι άντρες που μιλούν συνέχεια για τον εαυτό τους. Εάν, λοιπόν, σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις μαζί της, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Κάν’ της πολλές ερωτήσεις για τη ζωή της και δείξε ότι πραγματικά σε ενδιαφέρει. Θα το εκτιμήσει και σίγουρα θα ανυπομονεί για την επόμενη συζήτηση σας.

#3. Χαμογέλασε και πες «γεια, τι κάνεις;» όταν περάσει από δίπλα σου

Ξέρω, όταν περπατάς στον διάδρομο της εταιρείας και δεις ξαφνικά αυτήν που σου αρέσει να πλησιάζει, μπορεί να είναι το πιο τρομακτικό συναίσθημα στον κόσμο (συμβαίνει και σε εμάς όταν θέλουμε πολύ κάποιον!). Η ενστικτώδης αντίδρασή σου θα είναι πιθανώς να κοιτάξεις το κινητό σου και να προσποιηθείς ότι χαζεύεις ή ότι στέλνεις μήνυμα. Μέγα λάθος! Αγνόησε αυτά τα ένστικτα, κοίταξέ την έντονα μέσα στα μάτια, χαμογέλασε και ρώτησέ την τι κάνει. Δε χρειάζεται να πιάσεις συζήτηση (εκτός αν το θέλεις!). Απλώς αφιέρωσε μισό δευτερόλεπτο για να κουνήσεις το χέρι σου και να πεις ένα «γεια, τι κάνεις;».

#4. Άφησέ τη να σε «πιάσει» να την κοιτάς 

Συγκέντρωσε όλη την αυτοπεποίθηση που έχεις και κοίταξέ την μέσα στα μάτια. Μόλις εκείνη σε δει, χαμογέλασέ της. Αυτό θα της δείξει ότι έχεις αυτοπεποίθηση και θα της δώσεις και το «πράσινο φως» σε περίπτωση που της αρέσεις κι εκείνης, να έρθει να σου μιλήσει.

#5. Να έχεις χιούμορ (μπορεί να ρίξει και την πιο διστακτική γυναίκα!)

Δεν έχουν όλοι οι άντρες αυτό το ταλέντο, το καταλαβαίνω, αλλά σίγουρα μπορείς να προσπαθήσεις! Το χιούμορ υποδηλώνει ευφυία, και ένας αστείος και ταυτόχρονα έξυπνος άντρας είναι ένας συνδυασμός που δεν αφήνει καμία γυναίκα… ασυγκίνητη. Άσε που θα την κάνει να νιώσει πιο οικεία μαζί σου και να «λυθεί» πιο γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς να αποβάλλεις το άγχος του πρώτου ραντεβού

Η δύναμη του απλού αλλά παθιασμένου σεξ




Πηγή