Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ένας απίστευτος παράγοντας που θα κάνει τη σχέση σου πιο πετυχημένη

Kι αν έχουμε γράψει για μυστικά ευτυχισμένων σχέσεων, πάντα με σκοπό να κάνουμε τον άγνωστο αναγνώστη εκεί έξω πιο ευτυχισμένο και φυσικά να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Παρόλα αυτά, και επειδή εμείς εδώ είμαστε για να δίνουμε λύσεις και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες και εύκολες, έχουμε να σου πούμε ότι υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει τη σχέση σου πολύ πιο ήρεμη και πετυχημένη και τον οποίο ούτε καν υποψιαζόσουν.

Αλήθεια, ήξερες ότι ο ύπνος μπορεί να σε κάνει πολύ καλύτερο σύντροφο, εκτός φυσικά από άνθρωπο; Κι όμως, σύμφωνα με έρευνα, τα ζευγάρια που συνηθίζουν να κοιμούνται περίπου 7,5 ώρες την ημέρα, τείνουν να γίνουν πολύ πιο ευτυχισμένα και ήρεμα από άλλα των οποίων ο ύπνος δεν είναι προτεραιότητα.

Παρόλα αυτά, για να έχει κανείς ευτυχισμένη και ισορροπημένη σχέση, δεν αρκεί να κοιμούνται και οι δύο εξίσου πολύ, αλλά καμιά φορά αρκεί μόνο ο… άντρας!

Ο λόγος φυσικά είναι, ότι ακόμα κι αν εσύ, γκρινιάξεις για το οτιδήποτε, εκείνος έχει την ηρεμία και τη διαύγεια να σε αντιμετωπίσει ψύχραιμα και τελικά και να μην καταλήξετε σε καυγά.


Πηγή