Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έρευνα ανατρεπτική και διαφωτιστική: Αυτές είναι οι 10 τροφές που δεν πρέπει να φας πριν το σεξ

Το σεξ έχει την ικανότητα, από ευτυχία και απόλαυση να γίνει κυριολεκτικά τραγωδία! Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά συνηθίζουμε να τους εντάσσουμε στα… απρόοπτα και τα ευτράπελα της σεξουαλικής δραστηριότητας. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια πράγματα τα οποία μπορείς να ελέγξεις και κυρίως να προβλέψεις. Όπως για παράδειγμα, τις τροφές που θα καταναλώσεις πριν… ορμήσεις στο αντικείμενο του πόθου σου, και οι οποίες είναι ικανές από το να ρίξουν τη λίμπιντό σου σε απίστευτα χαμηλές πτήσεις, μέχρι να σε φουσκώσουν και να μην μπορείς να κουνηθείς. Έπειτα από μελέτη οι ειδικοί κατέληξαν στις εξής 22 τροφές που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Και για να το κάνουμε ακόμα πιο εντυπωσιακό, σου έχουμε και τις εναλλακτικές!

1. Μη φας bagels ή donuts ή οτιδήποτε άλλο τόοοοοοοσο νόστιμο και απολαυστικό. Προτίμησε την τίμια φέτα του τοστ.

2. Μη φας λουκάνικα, ή μπιφτέκια ή μπέικον! Προτίμησε μία ομελέτα με τα ασπράδια αυγού, άντε και έναν κρόκο, στην οποία θα έχεις προσθέσει γαλοπούλα και άπαχο τυρί!

3. Μην καταναλώσεις δυνατό καφέ ή έστω… πάνω από έναν. Προτίμησε τσαγάκι. Ακόμα καλύτερα αν είναι και πράσινο.

4. Ναι ξέρουμε ότι το κόκκινο κρέας είναι νόστιμο και θρεπτικό, αλλά καλό θα ήταν πριν το σεξ να φας κοτόπουλο ή ψάρι.

5. Άσε καλύτερα το μπρόκολο ή το κουνουπίδι γιατί τείνουν να προκαλούν αέρια. Προτίμησε πράσινες σαλάτες, με μαρούλι, ή αγγούρια, ντομάτες και μανιτάρια.

6. Μην αντιδράσεις αλλά άσε κάτω την τηγανιτή πατάτα που κρατάς και αντικατέστησέ την με ψητή. Ούτε που θα καταλάβεις τη διαφορά.

7. Πες όχι στο κοκτέιλ που τόσο σου αρέσει, γιατί έχει μέσα ένα σωρό πράγματα, δεν ξεχνάμε και τη ζάχαρη. Πιες καλύτερα ένα απλό ποτάκι το οποίο ίσως να μην είναι το αγαπημένο σου αλλά δε θα σου δημιουργήσει… αλλόκοτες αισθήσεις στη συνέχεια.

8. Πίτσα. Υπέροχη αλλά ακατάλληλη. Επέλεξε αντ’ αυτού μία ωραιότατη μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας. Προφανώς και δε θα βάλεις κρέμα γάλακτος!

9. Όσο νόστιμη και δροσιστική είναι η μπύρα άλλο τόσο είναι και επιβλαβής. Οπότε προτίμησε κόκκινο κρασάκι και όλα καλά.

10. Πείνασες; Άσε οτιδήποτε με σουσάμι κάτω και προτίμησε κάτι σε ρυζογκοφρέτα! Για ευνόητους λόγους φυσικά.


Πηγή