Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Είσαι μόνη καιρό; Μία έρευνα σου αποκαλύπτει τι φταίει

Είσαι μόνη από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, εντάξει με δόση υπερβολής αλλά η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ. Διακοπές και σαββατοκύριακα φαντάζουν εφιάλτης καθώς οι ζευγαρωμένοι φίλοι σου έχουν κάνει τα ρομαντικά σχέδιά τους, ενώ όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις σε βρίσκουν μόνη και ασυνόδευτη σε μόνιμη βάση. Έχεις κάτσει και έχεις αναλύσει αμέτρητες φορές τι μπορεί να φταίει για την μοναξιά σου, αλλά ίσως να μην είχες σκεφτεί κάτι που θα σου λύσει πολλές απορίες.

Μήπως το σπίτι, το αυτοκίνητο ή ακόμα και το γραφείο σου στη δουλειά θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο; Μήπως δεν έχεις τάξη πουθενά στη ζωή σου και είσαι φτερό στον άνεμο; Ίσως τελικά τα παραπάνω χαρακτηριστικά να παίζουν σημαντικότερο ρόλο από ότι φαντάζεσαι. 

Μία έρευνα που έγινε στη Βρετανία λοιπόν, διότι οι Βρετανοί αμέσως μετά το ποδόσφαιρο και τα στοιχήματα, αγαπούν και τις έρευνες, έβγαλε κάποια άκρως διαφωτιστικά συμπεράσματα, σε σχέση με αυτά που μας ξενερώνουν στο άλλο φύλο. Η ερώτηση απλή και κατανοητή: «Τι είναι αυτό το οποίο θα σε ξενέρωνε σε έναν πιθανό παρτενέρ», και οι απαντήσεις, τόσο των αντρών όσο και των γυναικών, παρόμοιες αλλά και… απροσδόκητες!

Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν, επικεντρώθηκε στην τουαλέτα, ναι καλά διάβασες , και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα. Οι άντρες για παράδειγμα, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανεχτούν μία γυναίκα με σιφόνι γεμάτο τρίχες(!), κομμένα νύχια στο πάτωμα, ή ρούχα διασκορπισμένα παντού! Οι γυναίκες από την άλλη, επικεντρώθηκαν στα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη. Τρίτο στις επιλογές των γυναικών, ήρθε το βρώμικο μπάνιο, ενώ ακολούθησε το κλασικό, καπάκι της λεκάνης.

Με λίγα λόγια, όσο ανούσια και βαρετή κι αν σου φαίνεται η καθαριότητα και η τάξη, εφαρμόζοντάς τη στο σπίτι σου αρχικά, σιγά σιγά θα έρθει και στη ζωή σου!

Διάβασε ακόμη:

Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι το χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι άντρες πάνω σου

5 υπέροχα πράγματα που θα συμβούν όταν αφήσεις μία τοξική σχέση


Πηγή