Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Εσύ το ήξερες πως υπάρχουν και οι λεγόμενοι «στεγνοί» οργασμοί;

Όλοι γνωρίζουμε πως πάει το όλο πράγμα: Ερεθίζεσαι, έχεις στύση, εκσπερματώνεις. Τόσο απλό, με τρία πολύ εύκολα και γνωστά βήματα. Όλοι μας το έχουμε κάνει και θα το κάνουμε. Τι γίνεται όμως όταν το τελευταίο στάδιο αλλάζει λίγο; Πώς; Δεν παίρνεις μία ιδέα από τον τίτλο του άρθρου; Εσύ είχες ποτέ έναν «στεγνό» οργασμό; Προσπάθησε να θυμηθείς.

Ουσιαστικά στον στεγνό οργασμό φτάνεις στην κλιμάκωση αλλά όμως το σπέρμα δεν βγαίνει από το πέος σου, βασικά δεν βγαίνει τίποτα. Γι’ αυτό λέγεται και στεγνός όπως όλοι καταλαβαίνουμε. Ακούγεται αρκετά περίεργο, ακούγεται σχεδόν παράδοξο. Μπορεί όμως να συμβεί στην πραγματικότητα; Ναι, μπορεί και δεν πρέπει να σε τρομάζει.

 

 
 

Πέντε συμβουλές για μια στύση της προκοπής

Τα σώματα μας είναι περίπλοκα και καμιά φορά κάνουν λάθη ή κάνουν skip κάποιες από τις συνηθισμένες τους λειτουργίες. Έτσι μπορεί καμιά φορά ο οργασμός σου να μην αποφέρει σπέρμα, κι αυτό μάλλον είναι φυσιολογικό. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και ο οργασμός μπορεί να βιωθεί με άλλο τρόπο από τον καθένα από εμάς. Δεν χρειάζεται να σε φρικάρει αν έχεις συχνά έναν τέτοιο οργασμό. Η απόλαυση υπάρχει και δεν χρειάζεται πάντα να συνοδεύεται από σπέρμα ή υγρά. Πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς είναι τελικά αυτό που λέμε «στεγνός» οργασμός.

Δεν χρειάζεται το σεξ για να εκτοξεύσεις το πάθος στη σχέση σου

 

 
 

Οι σεξολόγοι λένε πως ένας στεγνός οργασμός μπορεί να συμβεί στον καθένα, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ είτε κατά τον αυνανισμό. Είναι κάτι που συμβαίνει και δεν πρέπει να μας ανησυχεί. Ένας στεγνός οργασμός μπορεί να είναι αιτία ενός άλλου προβλήματος υγείας που μπορεί να έχουμε ή ακόμη και να οφείλεται σε φάρμακα που παίρνουμε σαν θεραπεία για κάτι άλλο.

Πότε όμως πρέπει να επισκεφτούμε κάποιο γιατρό; Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε όταν θέλουμε η κοπέλα μας να πιάσει παιδί, σε αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε γιατρό για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε πιο βαθιά τα αίτια ενός τέτοιου θέματος. Εκτός από αυτό όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ανησυχεί ο στεγνός οργασμός.


Πηγή