Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η επιστήμη αποφάνθηκε: Οι σχέσεις παχαίνουν!

Kαλοκαίρι έχουμε, με πανδημία αλλά ό, τι έρθει θα το αντιμετώπισουμε, και όσο να πεις, έναν άνθρωπο δίπλα σου να πάτε διακοπές τον ήθελες. Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάσαι από πότε έχεις να κάνεις σχέση, και είναι κάτι που σε στενοχωρεί και σου προκαλεί μία ελαφριά καταθλιψούλα-όχι τόση όσο να μη βρίσκεις το φόρεμα που σου αρέσει στο νούμερό σου-, αλλά δεν είναι και ώρα να μετρήσουμε τις καταθλίψεις σου. 

Σημασία έχει φίλη μου, ότι είσαι πολύ τυχερή που είσαι single, κι αν δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις την τύχη σου τώρα, πίστεψέ με σε λίγο καιρό που η ζυγαριά θα αρχίσει να ανεβαίνει θα νοσταλγήσεις τις εποχές που ήσουν μόνη και φορούσες το small.

Η επιστήμη λοιπόν μελέτησε, συνέκρινε και αποφάσισε ότι οι σχέσεις, μας παχαίνουν. Ερευνητές, ανέλυσαν στοιχεία 10 ολόκληρων ετών (ουάου), και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε σχέση και μάλιστα ευτυχισμένη, είχαν παχύνει-με το πέρασμα των χρόνων- κατά 6 με 7 κιλά κάτι που βέβαια δε συνέβη με τους singles. Επιπλέον τα πιτσουνάκια, έπαιρναν κατά μέσο όρο 2 κιλά το χρόνο (βαρύ αυτό). 

Και ας είμαστε ειλικρινείς: Όταν το αγόρι το έχεις βρει, δε σε νοιάζει και πολύ το γυμναστήριο και η σωστή διατροφή. Επικεντρώνεσαι στο Netflix, το delivery και το κρασάκι, κάτι που σημαίνει 5 κιλά… εύκολα!

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις single φίλη μου, δε θα είσαι ποτέ ξανά τόσο ωραία, καλλίγραμμη και σέξι όσο είσαι τώρα. Κοίτα να το απολαύσεις και να χαρείς τα τζιν σου που… κουμπώνουν!


Πηγή