Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θέλεις να φαίνεσαι κορμάρα; Δοκίμασε αυτές τις 4 στάσεις στο σεξ

Γυναίκες. Ιδιαίτερες, γλυκούλες, γκρινιάρες και γενικότερα μία τεράστια γκάμα χαρακτηριστικών, καλών και κακών. Και ως γυναίκα κι εγώ, θέτω σοβαρό ερώτημα στο οποίο θέλω ειλικρινή απάντηση: Υπάρχει ποτέ περίπτωση, και κυρίως όταν είσαι με άντρα, που δε θέλεις να δείχνεις ωραία; Ναι φίλη μου, ξεκλείδωσε κάθε τάση ναρκισσισμού που σε διακατέχει, και απάντησε ένα βροντερό ΟΧΙ σαν αυτό το Μεταξά. Και τι γίνεται καλή μου όταν θέλεις να είσαι υπερ-καλλονή ακόμα και την ώρα που κάνεις σεξ; Διότι προφανώς, στο σεξ συμβαίνουν απρόοπτα και σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δε φαίνεσαι και σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού, παρόλο που θα ήθελες! Εμείς λοιπόν, σου έχουμε κάποιες πολύ συγκεκριμένες στάσεις, οι οποίες θα σε κάνουν να δείχνεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Αγγελάκι της Victoria’s Secret.

1. H παραλλαγή του doggy: Ομολογουμένως είναι μία στάση η οποία κολακεύει πάρα πολύ το κορμί. Ωστόσο, επειδή εμείς το πάμε και ένα βήμα παραπέρα, έχουμε να σου προτείνουμε κάτι ακόμα πιο… εντυπωσιακό. Φίλη μου, ήρθε η ώρα να σκύψεις, τόσο ώστε τα χέρια σου να ακουμπούν το πάτωμα-καλύτερα σε στέρεο έδαφος διότι στο κρεβάτι ίσως έχουμε ατύχημα- με εκείνον φυσικά όρθιο από πίσω σου. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο τα οπίσθιά σου φαίνονται στητά και ζουμερά, αλλά το δέρμα τεντώνει με αποτέλεσμα να μη φαίνεται έντονα η κυτταρίτιδά σου! Αν έχεις φυσικά…

2. Ανασήκωσε τα οπίσθια: Η στάση αυτή έχει ως εξής: Κάθεσαι ανάσκελα και ανασηκώνεις την μέση ώστε τα οπίσθιά σου να είναι στον αέρα. Στηρίζεσαι στο κρεβάτι ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια κάνετε σεξ, όχι με τον αγκώνα αλλά με όλο το χέρι, και φυσικά εκείνος έρχεται ακριβώς στο άνοιγμα των ποδιών σου για να κάνει… δουλίτσα. Προφανώς και η στάση αυτή δημιουργεί την ψευδαίσθηση της επίπεδης κοιλιάς.

3. Το γνωστό οκλαδόν: Κάνε εσύ το οκλαδόν και ξάπλωσε με την πλάτη. Παράλληλα, τέντωσε τα χέρια σου προς τα πάνω ώστε να φαίνεται πιο έντονο και ζουμερό το στήθος σου. Προσοχή όμως: Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα κάποια στιγμή να… μουδιάσεις και να μην μπορείς καν να κουνηθείς! Η στάση αυτή δεν ενδείκνυται για περισσότερα από 3 λεπτάκια γιατί μετά θα χρειάζεσαι βοήθεια για να περπατήσεις.

4. Από πάνω αλλά στο καθιστό: Φυσικά και το από πάνω είναι κατά κανόνα η στάση κατά την οποία οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό, αλλά παράλληλα είναι και μία ωραιότατη ευκαιρία να δείξεις τι κορμί θανατηφόρο είσαι. Αν μάλιστα εκείνος είναι στο… καθιστό κι εσύ από πάνω του, τότε το σύστημα, γοφοί, μηροί και οπίσθια, θα φαίνεται τουλάχιστον συγκλονιστικό! Δοκίμασέ το.


Πηγή