Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Μήπως δεν σε θέλει και τόσο πολύ; Τρία βασικά σημάδια

Διάγουμε περίεργες και επικίνδυνες εποχές, και όλοι μας έχουμε σιγά σιγά συνειδητοποιήσει ότι αυτά που τελικά έχουν σημασία είναι τα μικρά και τα απλά της καθημερινότητας. Και κάπως έτσι, ο έρωτας και οι σχέσεις είναι πιο απαραίτητες από ποτέ, μιας και τα θετικά συναισθήματα είναι η κατάλληλη διέξοδος από μία γκρίζα πραγματικότητα. Βέβαια με μία σημαντική προϋπόθεση: Ο έρωτας στον οποίο αναφέρθηκα, να σε γεμίζει θετικά συναισθήματα και αισιοδοξία και όχι μιζέρια και ένα διαρκές άγχος. Με λίγα λόγια φίλη μου, θέλουμε ο έρωτάς σου για τον άνθρωπο αυτό να έχει ανταπόκριση. Μόνο έτσι θα σε κάνει να αισθανθείς καλά. Διαφορετικά θα μένεις σε μία κατάσταση η οποία δεν οδηγεί πουθενά.

Κάποιες φορές ωστόσο, αν ο άλλος δεν στο πει φυσικά, δεν είναι εύκολο να το αντιληφθείς. Κι όμως, χρειάζεται ελάχιστη παραπάνω προσοχή, και σωστή παρατήρηση και πίστεψέ με τα σημάδια θα είναι εκεί μπροστά σου. Εγώ για παράδειγμα, σου έχω τρία βασικά, τα οποία μαρτυρούν ότι άδικα βασανίζεσαι γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν αισθάνεται τίποτα για σένα ή μάλλον όχι αυτά που αισθάνεσαι εσύ. 

Δεν σε ακούει ποτέ

Μπορεί να του μιλάς για το πιο σημαντικό θέμα-για σένα πάντα-ή για το πιο αστείο και αδιάφορο. Το σημαντικό είναι ότι την επόμενη μέρα δε θυμάται λέξη από όσα είπες, γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει να θυμηθεί. Σίγουρα σου έχει τύχει να θέλεις κάποιον τόσο πολύ ώστε να κρέμεσαι από τα χείλη του. Ε στον συγκεκριμένο, αυτό δεν ισχύει.

Αναφέρεται συνέχεια σε άλλες γυναίκες

Το χαρτί της ζήλειας, σε περίπτωση που νομίζεις ότι το κάνει γι’ αυτό, στην προκειμένη πάει περίπατο. Διότι όταν δεν έχεις σχέση με κάποια που θέλεις, δεν υπάρχει περίπτωση να θέσεις σε κίνδυνο το ενδεχόμενο να είστε μαζί, μιλώντας για άλλες. Προφανώς, από τη στιγμή που εκείνος το κάνει, δεν αγχώνεται μήπως ρισκάρει την μεταξύ σας σχέση.

Δεν επικοινωνεί ποτέ εκείνος πρώτος

Ως γυναίκες, η αλήθεια είναι ότι το έχουμε περισσότερο με την επικοινωνία και κυρίως αυτή μέσω… συσκευής ή διαδικτύου. Ωστόσο, το να μην επικοινωνεί συχνά, από το καθόλου, απέχει έτη φωτός. Ακόμα και τη χειρότερη σχέση να έχει με το κινητό, αν δεν επικοινωνήσεις εσύ, θα το κάνει αυτός. Για να μην το κάνει, μάλλον δεν καίγεται κιόλας.

Διάβασε ακόμη:

Η ερώτηση που θα πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού, έστω κι αν είναι διαδικτυακό!

4 (πονηροί) τρόποι για να τον πείσεις να μείνετε μαζί


Πηγή