Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Ξεκινούν σήμερα το βράδυ οι εργασίες στις γραμμές του τραμ στο Σύνταγμα – Newsbeast


Σε ρυθμούς τραμ θα αρχίσει να κινείται σταδιακά το Σύνταγμα, με τον Δήμο Αθηναίων να ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών στις γραμμές, με στόχο την επίσπευση των δοκιμαστικών διαδρομών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων, «οι εργασίες δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην κυκλοφορία αφού αφορούν στο περιορισμένο κομμάτι των γραμμών του τραμ».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Αθηναίων καλωσορίζει τις δοκιμαστικές διαδρομές για την επαναλειτουργία του τραμ  με στόχο να φτάσει το συντομότερο δυνατό  και πάλι στο Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκρινόμενος στην συμφωνία που έχει κάνει με την ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.  -και όπως είχε δημοσίως δεσμευτεί- ξεκινά απόψε το βράδυ τις σχετικές εργασίες, στο κομμάτι που του είχε προσωρινά διατεθεί, στις γραμμές του τραμ (Βασ. Όλγας- Βασ. Αμαλίας) προκειμένου να επισπευσθούν οι δοκιμαστικές διαδρομές. Οι εργασίες δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην κυκλοφορία αφού αφορούν στο περιορισμένο κομμάτι των γραμμών του τραμ.

Ο Δήμος Αθηναίων που στηρίζει με κάθε τρόπο την  ενίσχυση  της λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, είναι αρωγός σε  κάθε προσπάθεια ώστε το τραμ να μπει και πάλι σε κυκλοφορία σε όλο του το δίκτυο».


Πηγή