Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μήπως να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του; 4 βασικά σημάδια

Ναι τον θέλεις και ναι έχεις ήδη φανταστεί τα παιδιά σας και το υπέροχο σπίτι σας με κήπο. Με ένα μικρό αγκάθι: Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Δηλαδή βαθιά μέσα σου το ξέρεις, αλλά δεν το παραδέχεσαι ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Και το μόνο που κάνεις, είναι να συνεχίζεις την προσπάθεια. Αλλά πραγματικά. Μήπως ήρθε η ώρα να τα παρατήσεις; Εδώ σου έχω τα 4 βασικά σημάδια που μαρυρούν ότι δεν πρέπει να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του. 

1. Ξεχνάει να σου απαντήσει στα μηνύματα: Για να είμαστε ειλικρινείς, όσο κακή σχέση κι αν έχει ένας άντρας με το κινητό και γενικά την επικοινωνία, όταν μία γυναίκα τη γουστάρει, δεν υπάρχει περίπτωση να του στείλει το παραμικρό και εκείνος να την αγνοήσει. Πάρε παράδειγμα και από τον εαυτό σου: Σε αυτόν που θέλεις απαντάς μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ενώ άλλους τους βάζεις στην αναμονή επ’ αόριστον Ε αυτό ακριβώς κάνει κι εκείνος. Και αναφερόμαστε στη δεύτερη περίπτωση. Συγνώμη αλλά μάλλον η σχέση που ονειρευόσουν ότι θα κάνεις, δε θα γίνει!

2. Φλερτάρει με άλλες μπροστά σου: Δηλαδή τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις; Να έρθει μες στην μούρη σου και να σου πει: «Δε σε θέλω»; Κανένας άντρας όταν γουστάρει πραγματικά μία γυναίκα, δεν ρισκάρει να την ξενερώσει για κανένα λόγο. Οπότε, εφόσον δεν τον αφορά να ασχοληθεί με άλλες γυναίκες μπροστά σου, μάλλον δε φοβάται και να σε χάσει. Γιατί πολύ απλά, δε θέλει να σε βρει!

3. Δε σου κάνει ποτέ κοπλιμέντα: Εντάξει είναι και μερικοί άντρες που είναι έτσι ο χαρακτήρας τους, με αποτέλεσμα να αποθεώνουν οποιαδήποτε γυναίκα βρεθεί στο δρόμο τους. Όταν όμως εκείνος, ακόμα κι αν δεν είναι στο χαρακτήρα του, δε σου έχει πει ούτε μία φορά έναν καλό λόγο, δε σημαίνει φυσικά ότι δε σε συμπαθεί, αλλά πολύ απλά ότι του περνάς αδιάφορη.

4. Σου το λένε οι φίλοι σου: Οι οποίοι εμπεριστατωμένα θέλουν το καλό σου. Εφόσον λοιπόν άνθρωποι που θέλουν το καλό σου σου λένε τα σκληρά αυτά λόγια, τότε μάλλον είναι και αλήθεια. Οπότε, άστον στην ησυχία του, και βρες έναν άλλον να ασχοληθείς που πιθανότατα να σου δώσει και αυτά που θέλεις.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 βασικά λάθη που κάνεις στο σεξ και δεν το καταλαβαίνεις

Τέσσερις «τύπισσες» παραλίας που οι άντρες απεχθάνονται


Πηγή