Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε πόσο sexy είσαι

Μπορεί μέχρι σήμερα να πίστευες πως η σειρά με την οποία έχεις γεννηθεί από μόνη της δεν σήμαινε κάτι το ιδιαίτερο, όμως αν έχεις άλλα αδέρφια και είσαι το πρώτο, το μεσαίο ή το μικρότερο παιδί λέει πολλά πράγματα.

«Οι εμπειρίες που -ίσως- έχεις αποκτήσει θέτουν τα θεμέλια για το πώς θα συμπεριφέρεσαι στη ζωή σου», αναφέρει η ψυχολόγος Linda Blair, η οποία έχει κάνει μία έρευνα σχετικά με το πως είναι ο χαρακτήρας σου ανάλογα με τη σειρά της γέννησης σου.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά στην οποία γεννηθήκατε μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που δίνεις και παίρνεις αγάπη σε όλη σου ζωή.

Μεγαλύτερο παιδί: Τα πρωτότοκα παιδιά είναι πιο «οργανωμένα και υπεύθυνα, καλλιεργημένα και φροντίζουν για τους άλλους. Σε μια σχέση, μπορείς να βασιστείς σε αυτά, καθώς δουλεύουν σκληρά και στις δύσκολες στιγμές κάνουν την αυτοκριτική τους.

Μεσαίο παιδί: Τα μεσαία παιδιά επηρεάζονται πολύ εύκολα από τις απόψεις των άλλων. Είναι ρεαλιστές σχετικά με τις ικανότητές τους, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο σίγουροι για το τι θέλουν από τη ζωή.


Πηγή