Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Πόσο μετράει η εμφάνιση σε έναν άντρα;

Μία από τις συζητήσεις που ακούω συχνά είναι για το πόσο σημαντική είναι η ιδανική αντρική εμφάνιση για μία γυναίκα. Σε αυτό βάλε πολλούς παράγοντες πέρα από το ωραίο πρόσωπο, τα γένια, βάλε και το γυμνασμένο σώμα και βάλε και τα αντρικά οπίσθια. Υπάρχει μια μερίδα αντρών που πιστεύει ότι μία γυναικεία παρέα και ειδικότερα μία γυναίκα αξιολογεί έναν άντρα από τα οπίσθιά του και μάλλον το πόσο καλά εφαρμόζει ένα τζιν πάνω του. Και να μην ξεχάσω πώς «γλείφει» ένα κολλητό μπλουζάκι το γυμνασμένο του στήθος.

Μήπως τα dating apps είναι το σύγχρονο συνοικέσιο;

Δεν έχει και άδικο, αλλά παράλληλα αυτή η σκέψη είναι και «λίγη».

Η εμφάνιση

Θα ήταν ψέματα, αν έγραφα ότι δεν μετράει. Φυσικά και μετράει, φυσικά και βλέπεις το άλλο πρόσωπο και πρέπει να σου δημιουργείται ερωτική επιθυμία, βασικά σεξουαλική επιθυμία -και είναι πέρα για πέρα λογικό. Και σε ποια δεν αρέσει να αγκαλιάζει ένα ωραίο σώμα, που μάλλον θα «εκπέμπει» λίγο παραπάνω τεστοστερόνη.
Εννοείται, να το κάνουμε και πιο συγκεκριμένο να ασχοληθούμε και με τα στητά οπίσθια, που θα αφήσουν άναυδες τις γυναίκες. Φυσικά, είναι παράγοντας, αλλά είναι ένας ακόμη παράγοντας. Είναι σαν να λες για τις γυναίκες πως αν δεν έχουν μεγάλο στήθος ότι θα τις απορρίψεις ή θα σου αρέσουν, αλλά είναι τόσο όσο.

Εννοείται, ότι οι γυναίκες συζητάμε για την αντρική εμφάνιση, όταν γνωρίζουμε κάποιον λέμε το κλασικό «ωραίο παιδί, έχει-δεν έχει σμιλευμένα οπίσθια». Ωραία, ναι θα σχολιάσουμε και το γυμνασμένο σώμα, τα ωραία χαρακτηριστικά και ό,τι άλλο ελκυστικό και σέξι υπάρχει στο άτομο που έχουμε απέναντί μας, αλλά…

Δεν αρκεί και αυτό είναι αυτονόητο. Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια βασικά, δεν είμαστε όλες οι γυναίκες το ίδιο, αλλά αντιστοίχως αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα οπίσθια κάποιας, δεν μπορώ να δώσω και πολλές συμβουλές σε αυτό. Δεν χρειάζεται, είναι περιττό.

Μήπως δεν πρέπει να παρεξηγείς τα κοπλιμέντα που σου κάνουν;

Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από αυτό, όπως η συμπεριφορά απέναντί μας. Όμως δεν αρκεί αυτό είναι πιο σημαντικό από έναν εμφανίσιμο άνθρωπο, που δεν το υποβαθμίζω καθόλου, αλλά είναι απλά ένας παράγοντας και όχι όλος ο άνθρωπος.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι σου αρέσει ένας άνθρωπος στο σύνολό του και όχι με μεμονωμένα χαρακτηριστικά και ας θαυμάζει κάποιο σημείο παραπάνω -όποιο και να είναι αυτό. Οπότε, αν έχεις μία πολύ ωραία εικόνα, έχεις σίγουρα αβαντάζ -καλά το ξέρεις αυτό -αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πάνω από όλα είναι να έχεις ωραίους τρόπους γιατί ακόμη και ο ομορφότερος, γυμνασμένος άνθρωπος αρχίζει και χάνει από εξωτερικά.

 

 


Πηγή