Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στοματικό σεξ: 10 πράγματα που μάλλον δεν ήξερες

Το στοματικό σεξ είναι εκείνη η απαραίτητη λεπτομέρεια που κάνει τη σεξουαλική σου συνεύρεση καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, να υπάρχουν πράγματα τα οποία πιθανότατα να αγνοείς σχετικά με αυτό, και τα οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουν ιδιαίτερη χροιά και χρώμα στο σεξ σου! Εμείς λοιπόν, με διάθεση διδακτική και ανάλαφρη, λέμε να σε ενημερώσουμε σχετικά με 10 πολύ βασικά πράγματα τα οποία ίσως και να μην ήξερες, και τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν στο μέλλον. Την προσοχή σου παρακαλώ γιατί παρακάτω θα διαβάσεις σπουδαία πράγματα.

1. Μερικές φορές η οσμή δεν είναι και η καλύτερη: Και τι να κάνεις; Δεν έχει να κάνει μόνο με την προσωπική υγιεινή αλλά και με άλλα θέματα οργανικά. Αν ξέρεις ότι είναι καθαρός και αστραφτερός, τότε μάλλον τον πέτυχες σε ιδιαίτερη μέρα που μπορεί να παίρνει φάρμακα ή να έφαγε κάτι. Μην τον σταυρώσεις, σύντομα θα συμβεί και σε σένα.

2. Σίγουρα θα πονέσεις: Επειδή το συγκεκριμένο σίγουρα δεν παίρνει μόνο ένα 5λεπτο, να ξέρεις ότι έναν μικρό πόνο στην κάτω αλλά και άνω σιαγόνα θα τον νιώσεις. Είναι στο χέρι σου ή να τα παρατήσεις όλα ή να κάνεις υπομονή.

3. Δεν υπάρχει βολική θέση για σένα: Πάρτο επιτέλους απόφαση και μην προσπαθείς να αλλάξεις τα δεδομένα. Ο σκοπός του στοματικού (σε εκείνον πάντα) έχει να κάνει με τη δική του ευχαρίστηση και τη δική του βολή. Οτιδήποτε άλλο είναι παντελώς αδιάφορο. Δε θα βολεύεσαι και σίγουρα θα πιαστείς. Λυπάμαι.

4. Το βλέμμα της ηδονής: Η ματιά που σκοτώνει την ώρα που το κάνεις, μπορεί να είναι άβολη, αλλά κατά 99% πιάνει! Δοκίμασέ το και δε θα χάσεις.

5. Καμιά φορά καταντάει βαρετό: Γιατί απλούστατα παίρνει πολλές ώρες. Δεν είναι κακό να βαρεθείς και δεν είναι κακό να κουραστείς και να εγκαταλείψεις την μάχη. Δεν είμαστε και στο Survivor.

6. Μία χείρα βοηθείας: Χρειάζεται πολύ πιο συχνά από όσο νομίζεις. Δίνει άλλον αέρα και άλλη πνοή. Μην το φοβηθείς. Τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν.

bey

7. Δε χρειάζεται να ολοκληρώσεις την αποστολή σου: Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ φυσικά. Μπορείς να το κάνεις σαν προκαταρκτικό και να ακολουθήσει το κυρίως πιάτο. Εξάλλου, είναι δικαίωμά σου να μη θέλεις να το κάνεις. Και φυσικά μπορείς να αρνηθείς.

8. Και μιας και είπαμε για άρνηση: Μπορείς και γενικά να αρνηθείς ξέρεις. Ειδικά όταν το χέρι σου πιέζει το κεφάλι. Έλεος.

9. Όταν η καταπιόνα στεγνώνει: Έχε ένα μπουκαλάκι με νερό δίπλα σου. Δεν ξέρεις ποτέ αν θα σου χρειαστεί ή όχι. Εξάλλου, το νεράκι κάνει παντού καλό.

10. Και προσοχή στα μάτια: Και επειδή η μάσκα θαλάσσης, δεν είναι σέξι, έχε το νου σου για ρουκέτες. Σε περίπτωση βέβαια που τη χρησιμοποιήσεις, βάλε και αναπνευστήρα για να ολοκληρώσεις το λουκ.

jdhwjefjwe


Πηγή