Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τελικά τι να παραγγείλεις στο πρώτο ραντεβού; Μία έρευνα σε κάνει ευτυχισμένη

Όμορφο καλοκαιράκι με τη λίμπιντο και τη διάθεση στα ύψη. Εσύ έχεις ακόμη ένα λόγο να χαίρεσαι, διότι το crush σου, το αγόρι που εδώ και καιρό ποθείς και ονειρεύεσαι τα βράδια, έκανε το μεγάλο βήμα και σου ζήτησε να βγείτε. Προφανώς και θα πάτε για φαγητό, και μπράβο σας γιατί οι εποχές που πηγαίναμε μόνο για ποτά και χορούς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, που αντιλαμβάνομαι ότι σε απασχολεί ιδιαίτερα, είναι τι να παραγγείλεις για να φας. Θέμα που φυσικά δεν έχουν οι άντρες, μιας και είτε είναι το πρώτο, είτε το 100ό ραντεβού, θα φάνε τα πάντα με την ίδια άνεση και μανία. Και αν με ρωτάς, καλά θα κάνουν. Οπότε φίλη μου επικεντρωνόμαστε σε εμάς τα κορίτσια, και μία νέα έρευνα, έρχεται για να μας κάνει να χαρούμε πολύ!

Στην έρευνα αυτή λοιπόν, η οποία διεξήχθη από το Tinder-φυσικά-συμμετείχαν άντρες και γυναίκες οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο μεγαλειώδες αυτό ερώτημα. Το 62% λοιπόν των χρηστών απάντησε ότι στο πρώτο ραντεβού καλό είναι να τρως ό, τι τραβάει η ψυχούλα σου, με την επιλογή της σαλάτας να συγκεντρώνει πολύ χαμηλά ποσοστά-επιτέλους να πούμε αλήθειες-.

 

Ακόμη ένα 69% δήλωσε ότι θα επιτρέψει από το ραντεβού του να κλέψει πατάτες ή οτιδήποτε άλλο από το πιάτο του, με φειδώ πάντα αλλιώς θα βρεθείς με το πιρούνι καρφωμένο στο χέρι, ενώ το 64% (των γυναικών) δε θα ξενερώσει αν ο άντρας δεν κεράσει (εδώ έχω ενστάσεις).

giphy 3

Και τώρα το παράλογο: Το 56% των ερωτηθέντων, δε θα έδινε το ok για δεύτερη συνάντηση, αν το ραντεβού τους έτρωγε σούσι με το… πιρούνι! Και δεν πας καλύτερα για σουβλάκια να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο; 

giphy 4

Διάβασε ακόμη:

Η κίνηση στα social media, που φανερώνει ότι (ίσως) σε απατάει

H ώρα της αλήθειας: Τελικά πόσες θερμίδες καις κάνοντας σεξ;


Πηγή