Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το αντρικό χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι γυναίκες

Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά γράφονται για το τι είναι αυτό που ζητάει μία γυναίκα από έναν άντρα και με τα χρόνια έχω καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα. Έχουμε δει τα πάντα από κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι γνωριμίες στα dating apps, όπως και να τον γνώρισε, όπου και να τον γνώρισε, όσο ωραίος και να είναι, ένα χαρακτηριστικό είναι αυτό που στο τέλος θα την κάνει να μείνει. Και αυτό λέγεται ασφάλεια. Και όχι δεν μιλάω για το πορτοφόλι σου.

Οι τοξικές συμπεριφορές μας που καμιά γυναίκα δεν θέλει στη ζωή της

Είναι πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι, όμως εκείνο που είναι το βασικότερο όλων για να καταλήξεις μαζί του είναι να σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια μαζί του. Δεν θα είσαι alarm όλη την ώρα, τον εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι αυτό που «χτίζετε» δεν πάει στα πεταμένα ανεξαρτήτως, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ σας. Είναι ένας από τους λόγους που μπορεί γυναίκες να επιλέγουν μεγαλύτερους ηλικιακά άντρες, καθώς τις κάνουν να αισθάνονται καλά.

Ξέρω, ότι πολλοί «καλοπροαίρετοι» θα πουν για το πορτοφόλι του άλλου. Σαφέστατα και υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες, όπως και αυτοί οι άντρες, με απλά λόγια υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν εύκολα χρήματα και εννοείται δεν μιλάμε για αυτή την κατηγορία, μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους. Μπορεί να έχεις προσέξει ότι ωραίες γυναίκες έχουν δίπλα τους άντρες που μπορεί με την πρώτη όψη να μην ταιριάζουν απόλυτα, όμως μάλλον έχει κερδίσει ο χαρακτήρας και το πραγματικό ενδιαφέρον. Κάνουμε σχέσεις ή θα έπρεπε να κάνουμε σχέσεις για να κάνουμε τη ζωή μας ωραιότερη και σίγουρα όχι να μας τρώει η ανασφάλεια.

Πότε φεύγεις από μία τοξική σχέση

Είναι σημαντικό να είσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια και άρα να σου δίνουν «φτερά» για να πετάς ή να πετάς μαζί τους. Και να σου πω -αγαπημένε αναγνώστη- δεν χρειάζονται χρήματα για να γίνουν όλα αυτά, αρκεί να εργάζονται και οι δύο και όλα γίνονται. Μην ξεχνάς το σημαντικότερο στοιχείο είναι να έχεις μία συνεργασία με τον άλλον άνθρωπο και να περνάς καλά. Οπότε, την επόμενη φορά που θα γνωρίσεις μία κοπέλα δες πώς μπορείς να της δώσεις ασφάλεια και θα δεις πώς όλα θα πάνε καλά. 

 


Πηγή