Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τρία σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είναι, σίγουρα, ο άντρας της ζωής σου

Οι σχέσεις είναι δύσκολες πόσο μάλλον την περίοδο αυτή, που οι κοινωνικές μας συναναστροφές έχουν εκμηδενιστεί και όλοι μας περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας στο σπίτι, έχοντας αφήσει στην άκρη τις παλιές μας δραστηριότητες. Σίγουρα η εποχή αυτή, δεν είναι η κατάλληλη για νέα ξεκινήματα αν και αυτό είναι κάτι που δεν το πιστεύουν όλοι. Οι αισιόδοξοι της υπόθεσης, θεωρούν ότι μέσα από άσχημες καταστάσεις και δυσμενείς συνθήκες, μπορείς να βρεις την ευκαιρία, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον προσωπικό τομέα. Για παράδειγμα εσύ, δεν είσαι ευτυχισμένη με τη σχέση σου, και έχεις σκεφτεί πολλλές φορές να χωρίσεις, αναβάλλοντας ωστόσο το βήμα αυτό, λόγω της κατάστασης ή και λόγω αμφιβολιών. Για την κατάσταση δεν μπορώ να κάνω πολλά, αλλά μπορώ σίγουρα να σου παρουσιάσω μερικά σημάδια, τα οποία αν τα έχεις παρατηρήσει, μάλλον αυτός ο άντρας δεν κάνει για σένα. 

Είσαι μαζί του για τους λάθος λόγους: Νιώθεις ότι αν χωρίσεις δε θα ξανακάνεις ποτέ σχέση. Το περιβάλλον σου είναι δεσμευμένο, ίσως και παντρεμένο, κάτι το οποίο σε φοβίζει και σε αποτρέπει από το να πάρεις αποφάσεις. Καταλαβαίνεις ότι ο λόγος αυτός δεν είναι αρκετός για να μένεις σε μία σχέση. Έτσι;

Μονίμως δικαιολογείς τη συμπεριφορά του: Είτε στους άλλους είτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Όταν λοιπόν δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα και προσπαθεί μονίμως να τη σκαπουλάρει από πράγματα τα οποία δεν είναι δική του επιλογή, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει και να αντιλαμβάνεσαι ότι απλά τον δικαιολογείς και ότι αυτή δεν είναι η πραγματικότητα.

Λες ψέματα γι’ αυτόν: Ας ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό δεν είναι απολύτως έντιμο από την πλευρά σου, αλλά καλώς ή κακώς έτσι νιώθεις. Όταν λοιπόν αναγκάζεσαι να πεις ψέματα για τη δουλειά του ή για άλλα πράγματα στην καθημερινότητά του, τότε μάλλον ούτε κι εσύ τον έχεις αποδεχθεί πλήρως.

 


Πηγή