Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
11+1 κινήσεις αποπλάνησης για μια αισθησιακή βραδιά με μπόλικο σεξ!

11+1 κινήσεις αποπλάνησης για μια αισθησιακή βραδιά με μπόλικο σεξ!

Δεν χρειάζεται να μάθεις απέξω όλους τους οδηγούς για καλύτερο σεξ. Οι άνδρες σκέφτονται τόσο απλά, που με μερικές κινήσεις μόνο θα γίνεις η κυρίαρχος του κρεβατιού! Είσαι έτοιμη;

1. Τα παιχνίδια μετά το σεξ τα απολαμβάνουν κι αυτοί όσο κι εμείς. Ξεκίνησε λοιπόν χαϊδεύοντας όλα τα σημεία του σώματός του.

2. Για μια ερωτική βραδιά επέλεξε ρούχα και εσώρουχα σε κόκκινο, μπλε ή μοβ χρώμα. Το λιγότερο ερωτικό χρώμα είναι το γκρι.

3. Για να δώσεις ποικιλία στις πιο παραδοσιακές κινήσεις βάλε το ένα πόδι σου ανάμεσα στα δικά του και το άλλο επάνω στον ώμο του.

4. Αν θέλεις να του δείξεις ότι έχεις πιο άγριες διαθέσεις, απλά δάγκωσε το αυτί του δυνατά κι εκείνος θα πιάσει το νόημα…

5. Τους αρέσει να τους φιλάμε με πάθος. Στην κορύφωση δώσε περισσότερη ένταση.

6. Όταν είσαι από κάτω σήκωσε τη μέση σου, για να καταλάβει ότι σε τρελαίνει.

7. Φτιάξε ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα, γέμισε την μπανιέρα, άφησε εκείνον να ξαπλώσει πρώτος και μ’ ένα μαλακό σφουγγάρι χαϊδέψτε ο ένας τον άλλον.

8. Για να τον προετοιμάσεις για μια… πονηρή βραδιά, φτιάξ’ του πρωινό με δημητριακά, μήλα και αμύγδαλα.

9. Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου ώστε η λεκάνη σου να σχηματίσει γωνία 30ο. Το δικό σου δώρο θα είναι ένας οργασμός και το δικό του μεγαλύτερη διείσδυση.

10. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια θέλουν ποικιλία: χορέψτε, παίξτε στριπ – πόκερ, χαϊδέψτε τα παραμελημένα σημεία του σώματος όπως το κεφάλι και οι γάμπες του.

11. Διαβάστε μαζί ερωτικά διηγήματα και πείτε ο ένας τον άλλον πως θα θέλατε εσείς να τελειώσει η ιστορία.

12. Μοιράσου μαζί του τις ερωτικές σου φαντασιώσεις. Αν είσαι πολύ ντροπαλή για να του τα πεις από κοντά, κάνε του την περιγραφή από το τηλέφωνο ή στείλέ του ένα περιγραφικό e – mail.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr