Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

4 γυναικεία γνωρίσματα που θα τον ξενερώσουν στο λεπτό

H λεπτομέρεια και δη η παρατήρησή της είναι γυναικείο προνόμιο, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα. Ωστόσο φίλη μου, τα τελευταία χρόνια, τα αγαπητά μας αγόρια το έχουν εξελίξει το σπορ, με αποτέλεσμα πλέον να παρατηρούν πράγματα τα οποία παλαιότερα ούτε που θα πήγαινε το μυαλό. Ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τη γυναικεία εμφάνιση, και όχι μόνο, είναι τουλάχιστον αδυσώπητα. Εμείς ρωτήσαμε να μας πουν, τι είναι αυτό που μπορεί να τους ξενερώσει στα κορίτσια. Και ιδού οι απαντήσεις:

1.Οτιδήποτε ψεύτικο:Είμαστε φανατικά υπέρ των γυναικών που προσέχουν τον εαυτό τους. Και την υπερβολή σου θα την κάνεις, πόσο μάλλον όταν το απαιτεί η περίσταση. Αν για παράδειγμα παντρεύεται η αδερφή σου, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μία breathtaking εμφάνιση. Τις φορές όμως που δεν είσαι καλεσμένη σε γάμο, ή τελοσπάντων τα πράγματα είναι χαλαρά, καλό θα ήταν να χαλαρώσεις κι εσύ. Οι άντρες αντιπαθούν οτιδήποτε ψεύτικο: Από μαλλιά, νύχια μέχρι και τον κορσέ που φοράς. Όχι ότι δεν θα τα φορέσεις και αυτά αν θέλεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τόσο άγχος σε καθημερινή βάση. Εξάλλου, του αρέσεις φυσική, πώς να το κάνουμε;

2. Η απελπισία:Το συγκεκριμένο είναι πολύ άσχημο και δυστυχώς μπορεί να σου συμβαίνει και να μην το καταλαβαίνεις. Όλοι μας έχουμε περάσει περιόδους… σεξουαλικής ξηρασίας, για να μην πω και συναισθηματικής, και η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο είσαι μόνη, τόσο μεγαλύτερη λαχτάρα έχεις για να βρεις κάποιον. Αυτό όμως είναι μεγάλη παγίδα, μιας και η συμπεριφορά σου επηρεάζεται.

3. H αργοπορία:Δεν είναι χαριτωμένο και αν γίνεται συχνά καταντάει κουραστικό. Για πολλούς είναι και αιτία χωρισμού. Εντάξει λίγο υπερβολικό αλλά προσπαθώ να σου μεταφέρω το mood. Σε κάθε περίπτωση, το να έχεις μονίμως κάποιον στο περίμενε δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του και λίγα λέω. Δεν ξέρω πώς μπορείς να το διορθώσεις, αλλά θα πρέπει να το κάνεις και άμεσα.

4. Η εκμετάλλευση: Σε αγαπάει, σε νοιάζεται και πιθανότατα θα έκανε τα πάντα για σένα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να του «ψήσεις το ψάρι στα χείλη». Μην είσαι απαιτητική και μην κάνεις σαν μωρό παιδί. Το ότι θέλει να σε φροντίσει δε σημαίνει ότι είναι και υπηρέτης σου. Πολύ σύντομα, αν η συμπεριφορά σου συνεχίσει να είναι τέτοια, θα σε αφήσει, και θα έχει και δίκιο!

Διάβασε ακόμη:

Γιατί τελοσπάντων όλοι χωρίζουν το καλοκαίρι;

4 ολέθρια λάθη που όλες κάνουμε στο πρώτο ραντεβού


Πηγή