Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

4 ολέθρια λάθη που όλες κάνουμε στο πρώτο ραντεβού

Καλοκαίρι, ζέστη, φλερτ, έρωτας και… Covid-19. Ναι φίλη μου, το φετινό σου καλοκαίρι θα έχει έντονη τη γεύση της πανδημίας, αλλά αυτό καθόλου δεν σε πτοεί, γιατί προσέχεις πολύ και έχεις θετική διάθεση. Και τι είναι αυτό που σε γεμίζει αισιοδοξία; Ο ήλιος, η θάλασσα, οι βόλτες με την παρέα και (προφανώς) το επικείμενο ραντεβού σου με το καυτό αγόρι που μόλις γνώρισες. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα ραντεβού, αυτό είναι τα… καλοκαιρινά ραντεβού, μιας και όλα είναι πιο αισιόδοξα και φωτεινά-άσε που όλοι είναι πιο ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και, γιατί όχι, και έρωτες-. Τελοσπάντων, εσύ νιώθεις πανέτοιμη για τη συνάντησή σας για την οποία ετοιμαζόσουν τρία μερόνυχτα. Ωστόσο, θέλω να σου εφιστήσω την προσοχή, και να σου παράσχω καίριες και πολύτιμες συμβουλές, μιας και οφείλεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Όπως για παράδειγμα, όλες εκείνες τις γυναικείες συμπεριφορές που πιθανότατα να τον ξενερώσουν κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Δώσε βάση!

1.Το εντελώς ακατάλληλο look: Όχι δεν θα ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου και όχι δεν θα γίνεις μία άλλη μόνο και μόνο επειδή βγαίνεις πρώτο ραντεβού. Το μόνο που θέλω από σένα, είναι να είσαι ο εαυτός σου. Αν σε γνώρισε με τζιν και t-shirt, μην επιλέξεις το δρόμο της υπερβολής και εμφανιστείς σαν να πηγαίνεις σε καλοκαιρινό γάμο. Ένα τζιν, ένα απλό φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα είναι ό, τι πρέπει. Πόσο μάλλον, όταν το ραντεβού σας περιλαμβάνει χαλαρό ποτό ή δείπνο στην ακροθαλασσιά.

2. H ακατάσχετη πολυλογία: Το έχεις πάθει κι εσύ έτσι; Όταν έχουμε άγχος, συνηθίζουμε να μιλάμε χωρίς λόγο και αιτία, με αποτέλεσμα εκτός από κουραστικές να γινόμαστε και ρεζίλι διότι όποιος μιλάει πολύ, είναι δύσκολο να αποφύγει τις κοτσάνες. Αλήθεια, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να ανοίξεις το στοματάκι σου, σκέψου λίγο παραπάνω αυτά που θέλεις να πεις, και να είσαι σίγουρη ότι θα μετανιώσεις τουλάχιστον το 90%.

3. Το… ξεκαθάρισμα: Είναι λιγάκι αστείο ξέρεις, στο πρώτο ραντεβού να γυρίσεις και να πεις «Κοίταξε να δεις, εγώ ψάχνω για σχέση»! Αφενός δεν είσαι 15 και αφετέρου θα σε περάσει για απελπισμένη! Μπορείς ωραιότατα με τις πράξεις σου, να του δώσεις να καταλάβει ότι όντως ψάχνεις κάτι σοβαρό. Διότι αν του πεις ότι ψάχνεις για σχέση, αλλά η συμπεριφορά σου δεν είναι ανάλογη, τότε λυπάμαι που θα στο πω αλλά αποκλίνεις εντυπωσιακά από το στόχο σου

4. Η ιστορία που ξεκινάει με την απαγορευμένη λέξη: Κακά τα ψέματα, στατιστικά οι πιο αστείες ιστορίες μας ξεκινούν με τη φράση «Είχαμε πιει που λες…» και τελειώνουν με κάθε απίθανο και ευφάνταστο τρόπο. Όσο αστείες κι αν είναι οι ιστορίες σου λοιπόν, καλό θα ήταν να μην τις θυμηθείς ειδικά στο πρώτο ραντεβού. Εξέθεσε το μεγαλείο του χαρακτήρα σου από το τρίτο και μετά. Για την ώρα, δεν υπάρχει λόγος να πληροφορηθεί ότι στη διάρκεια των φοιτητικών σου χρόνων ήσουν κατά βάση… μεθυσμένη!


Πηγή